2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a kerékpárost, akit a Vámospércsi út és Zúzmara utca keresztezõdésében gázolt el egy autós csütörtök éjszaka.

A hajdúböszörményi rendõrök tanúk jelentkezését várják egy Debrecenben történt baleset kapcsán.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Debrecenben a 48-as fõút kivezetõ szakaszán, a vasúti töltés mellett több mint három kilométer hosszan és ötszáz méter mélyen égett akácos és fenyveserdõ, valamint az aljnövényzet is.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 12-én 17 óra 15 perc körüli idõben motorkerékpáros szenvedett balesetet a 4-es számú fõút 244-es kilométer-szelvényénél.

Két tehergépkocsi ütközött szombat hajnalban Debrecenben a Faraktár utca és Petõfi utca sarkán. A baleset következtében roncsok közé beszorult sofõrt a debreceni tûzoltók feszítõvágóval szabadították ki. A gépjármû vezetõje könnyebben sérült.

Életét vesztette egy személygépkocsi utasa, miután a jármû a sztrádán Gelejnél egy kutyával ütközött, majd árokba hajtott.

Március végével felfüggesztette a büntetõeljárást a Berettyóújfalui Járási Ügyészség a tavaly novemberben egy konyári vadászaton meglõtt férfi ügyében, ugyanis a sértett és a gyanúsított jelezte: megegyeznének a jóvátételrõl.

Volt, akinek lopás miatt gyûlt meg a baja a rendõrökkel.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

Lángba borult egy 30 négyzetméteres, állattartásra használt melléképület Hajdúböszörményen, a Péli Gábor utcában.

A rendelkezésre álló adatok szerint Debrecenben, a Kassai úton 2015. március 26-án 4 óra 5 perc körül egy kamion haladt a belváros felõl Apafa irányába, amikor a köztemetõ elõtti útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogosan közlekedõ 22 éves biharkeresztesi férfit.

Ismeretlen tettesek tönkretették a Faraktár utca elején található kis emlékhelyet, melyet egy 2002-ben bekövetkezett tragikus baleset után alakítottak ki.

A néhány éve létezõ kátyúkár biztosításból eddig néhány tízezret kötöttek az autósok a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) adatai szerint, de az esetek felében a biztosítók visszautasítják a kártérítés kifizetését, mivel a kárt nem megfelelõen dokumentálta a szerzõdõ - ez utóbbi már a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) a tapasztalata.

Debreceni rendõr segített egy Nyíregyháza belterületén történt baleset sérültjeinek.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján. A rendõrök 27 személyt állítottak elõ, köztük 18 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 halálos kimenetelû volt, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A bíróság szerint a megvádolt férfi nem láthatta a holtterébe soroló kerékpárost.

Két személygépkocsi ütközött össze Hajdúszoboszló és Kaba között.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebbõl 1 halálos kimenetelû közlekedési balesetben 1 személy életét vesztette, 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Vámospércs között.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy melléképület Komádiban, a Nagysándor József utcában szerda este.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt Debrecen és Berettyóújfalu között.

Baleset a Keleti hídjánál2015-02-16 10:28:47

Három személyt szállítottak kórházba a mentõk könnyû sérüléssel, miután személygépkocsi hajtott árokba szombat délben a 42-es fõúton.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint február 14-én 12 óra 10 perc körüli idõben a 42-es számú fõúton egy személygépkocsi közlekedett Berettyóújfalu felõl Földes irányába, amikor a 31. kilométerszelvényben eddig tisztázatlan körülmények között áthaladt a szemben lévõ sávba, és letért az útról.

« Előző « 2. oldal »  ... 15 Következő »