2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Buszbaleset Hajdúszováton2008-09-29 08:37:59

A motoron utazó mindkét személy megsérült abban a balesetben, amely vasárnap délután történt Debrecenben a Sámsoni úton, ahol egy motor és egy autó ütközött össze.

Két nyerges-vontató, és két személyautó ütközött össze, pénteken kora reggel a 42-es fõúton Berettyóújfalu határában.

A 47. számú fõúton Berettyóújfalu és Tépe között (kettõs kanyarnál) két személygépkocsi ütközött egymással.

Súlyos lábsérüléseket szenvedett az a motoros, aki egy személyautóval ütközött össze kedden késõ éjszaka Debrecenben, a Kossuth és a Klaipeda utcák keresztezõdésében.

 

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a sofõrje, aki egy busszal ütözött össze pénteken délután a Berettyóújfalu és Szentpéterszeg közötti úton.

Az elsõdleges orvosi vizsgálatok szerint két könnyebb sérültje lett annak a balesetnek, amely csütörtökön kora délután történt a 47-

es fõúton, Mikepércs és Debrecen között, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Biharkeresztes -

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki jármûvével egy sarki háznak csapódott kedden este Biharkeresztesen, a Széchenyi és a Kinizsi utcák keresztezõdésében.

Debrecen -

A helyszínen életét vesztette az a gyalogos, akit egy személyautó ütött el kedden kora reggel a 33-as fõúton, Debrecen határában, a volt autópiac bejáratánál.

Egy súlyos, és három könnyû sérültje lett annak a balesetnek, amely hétfõn reggel történt Pallagon, ahol egy mikrobusz fának ütközött.


Szentistván -
Lezárták az M3-as autópálya Szentistván melletti Nyíregyháza felé vezetõ sávját a 133-as kilométerszelvényben, mert egymásnak ütközött egy kamion és egy személyautó. A mentés idejére a mezõkövesdi lehajtónál leterelik a forgalmat a sztrádáról.
Sávot váltott, de vélhetõen nem vette észre a mellette lévõ autót, az a szlovák rendszámú kamion vezetõje, aki az ütközés megtörténte után továbbhajtott baleset helyszínérõl, pénteken reggel Debrecenben a Wesselényi utcán.

Föld omlott egy munkásra egy teherautó platójáról Bólyon, az M60-as autópálya építésénél csütörtök kora reggel. A férfi lábára rátolatott a földdel megrakott teherautó, így nem tudott elugrani. A kiérkezõ tûzoltók nem tudták idõben kiásni, a 60 éves mûszakvezetõ életét vesztette.

Debrecen -

A kijelölt gyalogátkelõhelyen ütött el egy gyalogos kislányt egy autós, szerdán késõ délután Debrecenben, a Hadházi út és a Baksay Sándor utca keresztezõdésében.
Kamionbalesetek reggele2008-09-10 10:33:27
  Szerdán kora reggel kigyulladt egy ammónium-nitrátot szállító teherautó az M7 autópályán a pusztazámori lehajtónál. A tüzet eloltották, átmenetileg a Balaton felé teljes az útzárat rendeltek el. Ugyanekkor nagy mennyiségû festék ömlött az úttestre annak a balesetnek a következtében, amely az M7-es autópálya 139-es kilométerszelvényénél Balatonboglárnál történt.

Nyírbátor, Nyírcsászári -

A Nyírbátori Rendõrkapitányság õrizetbe vette annak a román kamionnak a 25 éves sofõrjét, mely hétfõn délután okozott halálos kimenetelû balesetet a 471-es fõúton.

Egy ember a helyszínen elhunyt abban a balesetben, amely vasárnap reggel történt a 35-
ös úton, a balmazújvárosi leágazásnál, ahol két autó ütközött össze. A balesetben ketten súlyos, életveszélyes, egy ember súlyos, hárman pedig könnyebb sérültek meg.

Könnyebb sérülésekkel szállították kórházba a mentõk azt a két motorost, akik csütörtökön este szenvedtek balesetet a 4-

es fõút, Debrecen és Bocskaikert között szakaszán.
Szörnyû baleset2008-08-26 10:26:58
« Előző 1 ... 10 11 12 13 14 « 15. oldal »