2024. április 24. Szerda, György.
 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A járõrök 7 személyt állítottak elõ.

Balesetek adtak munkát szombaton az ügyeleteknek, ezek közül kettõ Nyíradony közelében történt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 9 személyt fogtak el, közülük 8 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 fõt az ellene érvényben lévõ körözés alapján.

12 méter magas fa dõlt ki2014-12-22 10:45:44

Amilyen mozgalmas volt a mentõszolgálat és a katasztrófavédelem szempontjából megyénkben a szombati nap, olyan eseménytelenül telt el a vasárnak.

Életét vesztette az a kabai férfi, akin egy munkagép haladt át.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 15-én 6 óra 45 perc körüli idõben egy gépkocsi közlekedett a 471-es számú fõúton Nyíradony felõl Debrecen irányába, amikor a 12. kilométerszelvénynél lévõ kanyarban a jármû megcsúszott, megpördült és az oldalára borult.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelõzési Bizottság 2014. december 11-én tartotta soron következõ ülését.

Baleset történt a 47-es számú fõúton Berettyóújfalu és Derecske között, melyben négy személygépkocsi ütközött össze.

Gyógyszert szed vagy vezet?2014-12-09 12:22:19

A jármûvezetõi képességet vénymentes gyógyszerek is befolyásolhatják.

Az ukrajnai atomerõmûben a blokkleállás nem nukleáris anyagszivárgás miatt történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 2-án 16 óra 38 perc körüli idõben a 48-as számú fõút Vámospércsen átvezetõ szakaszán – a Béke úton – közlekedett Nyírábrány felõl Debrecen irányába egy angol rendszámú személygépkocsi. A személygépkocsi a Hajnal utcai keresztezõdésnél eddig tisztázatlan okból elütött egy gyalogosan közlekedõ 62 éves helyi férfit.

A hétvégén megkezdõdött a négy héten át tartó adventi idõszak. Ilyenkor a hagyományoknak megfelelõen sok otthonban gyújtják meg az adventi koszorú gyertyáit. A karácsonyi idõszakban is sok gyertyát és mécsest használnak díszítésként, de ezek nem megfelelõ használata könnyen vezethet balesethez vagy tûzesethez. A statisztikák azt mutatják, hogy az ünnep idején megemelkedik a lakástüzek száma, sokan ugyanis felügyelet nélkül hagyják az égõ mécseseket.

Egy román rendszámú gépkocsi Csökmõ belterületén egy kanyarban betörte egy lakóház kerítését és házfalát. A sofõr bébitápszereket szállított, és a kanyarban elvesztette uralmát az autó felett.

Hajdú-Bihar – A debreceni Acsádi úton egy oxigénpalack is felrobbant a tûzben.

A Bihari utcán, a Hétvezér utcai keresztezõdéstõl körülbelül 10 méterre egy személygépkocsi gyalogost ütött el.

Segítségnyújtás elmulasztásának bûntette miatt emelt vádat a Debreceni Járási Ügyészség az ellen a büntetett elõéletû férfival szemben, aki Létavértes külterületén a lovasfogatával készült a földútról felhajtani az aszfaltozott útra, de a keresztezõdésben nem adott elsõbbséget egy érkezõ teherautónak.

Öten megsérültek egy balesetben Hajdú-Biharban, amikor hétfõn két személygépkocsi összeütközött Polgár és Hajdúnánás között a 3501-es úton – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt Berettyóújfalu és Tépe között. A balesettel érintett útszakaszon feloldották a félpályás útlezárást és a forgalom ismét zavartalanul halad.

Egy személygépkocsi ütközött össze egy mezõgazdasági vontatóval Berettyóújfalu és Tépe között.

Az Árpád téren oszlopnak rohant egy 4 utast szállító autó. A balesetben ketten könnyebben sérült, egy személyt pedig a tûzoltóknak kellett kivágnia a jármûbõl.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 6 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: 1 halálos kimenetelû közlekedési baleset történt, amelyben 1 személy vesztette életét, 2 súlyos és 3 könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, ebbõl 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján, 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. 12 személyt állítottak elõ, köztük 1 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Oszlopnak csapódott2014-10-09 10:10:39

Halálos közlekedési baleset történt Sárándon szerda este – közölte a megyei rendõrkapitányság.

Az Olaszliszka és Sárospatak között történt baleset helyszínelése és a mûszaki mentés jelenleg félpályás útlezárás mellett zajlik.

A vezetéstechnikai tréningen a való világot szimulálják a jármûvezetõknek.

Õsszel sok autó törik2014-10-07 10:30:34

Készülni kell a kedvezõtlen idõjárásra és a hosszabb sötét idõszakra is.

« Előző « 4. oldal » 10  ... 15 Következő »