2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 
Visszaesõ tolvajt fogtak – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés miatt, 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 14 személyt állítottak elõ, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
Halálos baleset a 42. számú fõúton
Mezõpeterd, Berettyóújfalu – Lezárták a 42. számú fõút 46. km szelvényének balesettel érintett szakaszát.

Csoportosan elkövetett garázdaság gyanújával vettek õrizetbe vasárnap három férfit Pocsajon, akik bántalmaztak egy autóst, miután az megállt segíteni az autójának hajtó biciklis gyereknek.


Egy személy meghalt, négyen megsérültek, amikor két személygépkocsi és egy mikrobusz ütközött össze szerda reggel a 42-es számú úton - közölte a debreceni mentõszolgálat mentésvezetõje az MTI-vel.

Borzasztó baleset történt szerdán délelõtt a 47-es úton Berettyóújfalu és Tépe között. Három nagy jármû ütközött, teljes az útzár.

 

 

Kismarja –  A Berettyó folyó töltésén akart felmenni traktorjával egy gazda Kismarja határában, amikor a jármû felborult és maga alá temette az 50 év körüli férfit – tájékoztatott Sütõ János, a debreceni mentõszolgálat mentésvezetõje.

Tehervonat gázolt el egy férfit hétfõ kora este a Püspökladány-Biharkeresztes vasútvonalon a Hajdú-Bihar megyei Báránd és Sáp között - közölte a Mávinform az MTI-vel.

Ma délután nem sokkal 15 óra után, eddig tisztázatlan okból ütközött két személygépkocsi Berettyóújfalu és Furta között, a 47-es számú fõúton.

 

Földes, 2012. október 13., szombat (MTI) – Életveszélyesen megsérült egy gépkocsivezetõ, aki autójával lesodródott a 42-es fõútról az út menti szántóföldre, és kirepült a jármûbõl szombaton Földes és Berettyóújfalu között – közölte a h

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri egy 2012. szeptember 24-én 16 óra 45 perc körüli idõben történt közlekedési balesettel kapcsolatban.

Halálos baleset Földesen2012-09-28 19:18:03

Halálos baleset történt ma 17 óra 45 perc körüli idõben Földes területén a 42-es számú fõút átvezetõ szakaszán. Egy személygépkocsi és tehergépkocsi ütközött a fõút és az Ady Endre utca keresztezõdésében. A személygépkocsiban hárman tartózkodtak, közülük az egyik személy életét vesztette, más sérültekrõl egyelõre nincs adatunk. A baleseti helyszínelés ideje alatt a fõút forgalmát elterelik.

A 47-es fõúton Mikepércs és Sáránd között a 17-es km közelében egy kisteherautó kamionnal ütközött össze, a fél útpályát lezárták.

Meghalt az a férfi, aki vadászat során kapott lõtt sebet kedd este Püspökladány közelében - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság

Baleset a 47-es úton2012-09-07 09:41:34

Ma reggel baleset történt a 47-es számú fõúton Debrecen és Mikepércs között. A 8-as kilométerszelvénynél egy személygépkocsi fának csapódott, a  fél útpályát lezárták, rendõrök irányítják a forgalmat. Aki Debrecenbe indul hosszabb menetidõvel számoljon!

A Debreceni Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt -folyamatban lévõ büntetõügyben - kéri a lakosság segítségét:

Baleset a kerékpárúton2012-08-25 11:39:47

Csak a szerencsének köszönhetõ, hogy az ijedtségen túl nem történt komolyabb sérülése annak a 4-5 év körüli kerékpáros kislánynak, aki tegnap este Berettyóújfaluban egy személyautóval ütközött, miközben megpróbált áthaladni a Bajcsy-Zsilinszky utcát keresztezõ kerékpárúton.

 

 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nyerges vontatóból és pótkocsiból álló jármûszerelvény közlekedett a fõúton Karcag felõl Püspökladány irányába, amikor a szerelvény vezetõje (feltehetõen) késõn észlelte az elõtte forgalmi ok miatt lassító, több gépjármûbõl álló oszlopot. Ennek következtében hátulról neki ütközött a közvetlenül elõtte (fékezve) haladó tehergépkocsinak, amelyet az azelõtt lévõ jármûveknek tolt.

A mai napon a délelõtti órákban az Országos Mentõszolgálattól érkezett a bejelentés a rendõrség ügyeletére, amely szerint Debrecen Nagyállomás térségében a (teher-rendezõ) vasúti sínek közelében egy összeégett férfit találtak.


Berettyóújfalu - Berettyóújfalu külterületén, a 47-es fõútvonal mentén, személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedden, kora délután.

Kaba – Egy gáztároló épületet, s benne 43 gázpalackot is veszélyeztetett az a kabai tûz, melyrõl 17 óra 43-kor értesítették a katasztrófavédelem szakembereit pénteken.

Négy, súlyos sérülésekkel járó közúti baleset történt vasárnap délután Debrecenben, illetve Hajdú-Bihar megyében: a belesetekben öten súlyosan megsérültek, közülük egy személy sérülése életveszélyes – közölte a térségi mentõszolgálat mentésvezetõje az MTI-vel.

Biharnagybajom - Menekülnie kellett egy bajomi autósnak egy könnyû sérüléses baleset után.

 

Hajdú-Bihar megyében 2011-ben 863 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, 75-tel kevesebb, mint 2010-ben, amely 8 %-os csökkenésnek felel meg. A változás százalékos mértéke lényegesen kedvezõbb az országos adatnál, ahol 2,9 %-os csökkenést lehetett regisztrálni.

 

A mai napon 11 óra körüli idõben a 42-es számú fõút 15-16km szelvényben, Földes és Báránd közötti útszakaszon személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Baleset  a 47-es fõúton Derecske és Sáránd között.

« Előző « 6. oldal » 10 11 12  ... 15 Következő »