2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Különösebb repülési tapasztalatok nélkül hajtott végre kényszerleszállást egy 80 éves amerikai nõ az Egyesült Államokban, miután a férje szívrohamot kapott és meghalt a családi kisgépükön. A nõt a fia navigálta kényszerleszállás közben.

Szerdán reggel a 42-es számú fõút és a 4214-es út keresztezõdésében, Berettyóújfalu és Mezõpeterd közötti szakaszon, egy szerb kamion személygépkocsival ütközött.

A helyszínen meghalt hétfõn az a kerékpáros, aki megcsúszott és elesett a havas úton, majd elgázolta egy kamion Berettyóújfalu belterületén - mondta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-nek.

Este hat órára végeznek annak a kamionnak a mûszaki mentésével, amelybe szerda este rohant bele frontálisan egy személyautó vezetõje a 42-es fõúton, Berettyóújfalu közelében.

Csökmõ – Halálos baleset történt ma délután Csökmõn, közvetlenül a falu közelében, a 47-es fõúton.

Hajdú-Bihar – A 42-es sz. fõút 54. km szelvényében vontató es személygépkocsi ütközött. 
Személyi sérülés nem történt. A helyszínelés idején a forgalom félpályán zajlik. MRFK Ügyelet


Püspökladány - Két személy vesztette életét hétfõ délután Püspökladányban, a Kálvin térnél, amikor egy szürke Deawoo csapódott az út menti árokba.


Sáránd – Két álló személyautónak ütközött fékezés nélkül egy lengyel kamionos kedd kora reggel Sáránd belterületén.

Hajdú-Bihar - Földesen és Sámsonkertben is halálos baleset történt pénteken.

 


Halálos közlekedési baleset történt pénteken délelõtt Földes belterületén, ahogy egy kombájn gázolt halálra egy biciklis nõt.

 


Nagyobb torlódás alakult ki a 42-es fõúton Berettyóújfalu után szombat délután, ahol két autó ütközött. A balesetben hárman sérültek, az anyagi kár jelentõs.

A HAON információi szerint egy szürke színû Trabant típusú személygépkocsi haladt Berettyóújfalu felõl Tépe irányába a 47-es fõúton, amikor is, eddig tisztázatlan körülmények között az autó vezetõje elvesztette uralmát a jármû fölött és a jobb oldali árokba borult.

Az orosz hatóságok megtaláltak hat személyt, akit eddig nyomtalanul eltûntként tartottak nyilván a kilenc nappal ezelõtti volgai hajóbaleset után. A hajón a balesetkor olyanok is utaztak, aki nem szerepeltek a Bulgarija hajónaplójában, ezért olyan emberek után is kutatnak, akikrõl feltételezik, hogy a hajón lehettek.


Berettyóújfalu – HAON – Három sérültet kellett kórházba szállítani annak a közlekedési balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délután történt a 42-es fõút, Berettyóújfalu és Földes közötti szakaszán.

Halálos baleset Bakonszegen2011-06-06 00:02:11

Bakonszeg - Tegnap délután Bakonszegen, az Ady Endre utcán egy személygépkocsi egyelõre tisztázatlan körülmény folytán fának ütközött.

Baleset történt a 47-esen2011-06-05 16:03:44


Mikepércs – HAON – Baleset történt a 47-esen Sáránd és Mikepércs között a szociális otthon elõtt,  két személygépkocsi frontálisan ütközött.

Autóval sem tudták utolérni a szemtanúk azt a cserbenhagyó kerékpárost, aki Berettyóújfalun egy idõs asszonyt ütött el a biciklijével. A 74 éves asszony könnyebben sérült meg. A kerékpáros végül önként jelentkezett a rendõrségen.

Két könnyû sérültje lett annak a közlekedési balesetnek, amely csütörtökön reggel történt a 47-es úton, Tépe és Berettyóújfalu között, amelynek egy kamion, egy utánfutót húzó kisteherautó és egy személyautó volt a részese.

Magyar rendõrök mellett román egyenruhásokkal is találkozhattunk a határ mentén.

Közveszély okozás vétség megalapozott gyanúja miatt indított büntetõeljárást a rendõrség hétfõn egy 32 éves nõ és egy 77 éves férfi ellen, akik égve felejtettek egy gyertyamécsest a szobájuk asztalán, s ezzel tüzet okoztak a lakótelepi lakásban.

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki egy kamionnal ütközött össze frontálisan, pénteken kora reggel a 42-es fõúton, Berettyóújfalu és Földes között.

Budapest felé robogó vonatnak hajtott egy személyautó Veresegyházon az egyik vasúti átjáróban. Senki nem sérült meg, de a vasúti közlekedésben jelentõs a fennakadást okoz a baleset.

Csaknem négyszázmillió forint kárt okoztak két biztosítónak egy társaság tagjai. A csalók színlelt baleseteket rendeztek, a kártérítéseket pedig hamis okiratok alapján fizettették ki.
« Előző « 7. oldal » 10 11 12 13  ... 15 Következő »