2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A szolgálatot ellátó rendõrök a tegnapi nap folyamán 3 személyt értek tetten bûncselekmény elkövetésén, és összesen 20 személyt állítottak elõ.

Ha mégis megtörténik a vaddal a szerencsétlen találkozás, mi a teendõ, és ki fizet kinek?

A húsvéti ünnepek idõszakában, valamint az azt megelõzõ napokon országos szintû fokozott közúti ellenõrzésekre kerül sor.
Magyarország – A húsvéti ünnepek idõszakában, valamint az azt megelõzõ napokon országos szintû fokozott közúti ellenõrzésekre kerül sor. A cél: az ittas állapotban történõ jármûvezetés visszaszorítása, a forgalom segítése, és a közlekedésbiztonság javítása.

Sok volt a baleset2009-12-17 14:00:34

Szerda estig közel húsz esetben kellett beavatkozniuk a tûzoltóknak árokba csúszott vagy más módon közlekedési balesetet szenvedett autósok miatt.

Az walesi rendõrség "véresen brutális" kampányfilmben igyekszik a felelõtlen tinik értésére adni: az életükkel játszanak!

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy külföldi rendszámú autóval ütközött össze hétfõn kora hajnalban a 47-es úton, Sáránd és Derecske között.

Két mikrobusz és egy terepjáró karambolozott kedden kora délelõtt a 4-es úton, Hajdúszoboszló és Kaba között a Keleti-fõcsatorna hídjának közelében.

Rázuhant egy hídelem az M3-autópályára a gödöllõi lehajtó átépítésénél. A sztrádára esett szerkezet miatt a sztrádaszakaszt lezárták, az autósokat mindkét irányban elterelik.

Tömegbe hajtott egy autós2009-07-20 14:33:08

Saját vadászfegyverével lõtte fõbe magát Siófokon egy helybéli vadász.

« 1. oldal »