2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

A benzin literenkénti árát 5 forinttal csökkenti, a gázolajét 3 forinttal emeli szerdán a Mol.

Budapest, 2011. november 14., hétfõ (MTI) – Emeli bruttó 5, illetve 8 forinttal a 95-ös benzin, valamint a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új csúcsra emelkedik – értesült piaci forrásokból hétfõn az MTI.

Csökkent a benzin ára2011-11-04 12:53:20

Budapest, 2011. november 4., péntek (MTI) – Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Budapest, 2011. október 24., hétfõ (MTI) – Emeli bruttó 7 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel új történelmi csúcsot ér el a dízel ára, a benziné a héten nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfõn.


Budapest, 2011. október 19., szerda (MTI) – Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., ezzel mindkét üzemanyag ára új történelmi csúcsot ért el.

Budapest, 2011. október 5., szerda (MTI) – Csökkentette bruttó 5 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik a héten.

Öt forinttal csökken a benzin ára a hazai töltõállomásokon szerdától, míg a gázolajé változatlan marad.

Csúcson a dízel ára2011-09-26 15:06:42

Emeli bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsot ér el.

 

6 forinttal nõ a benzin és 7 forinttal a gázolaj ára a hazai töltõállomásokon szerdától - erõsítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését.

 

Budapest (MTI) - Emelte bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., ezzel a benzin ára szerdán új történelmi csúcsot ért el.


Változatlanok maradnak az üzemanyagárak ezen a héten a hazai töltõállomásokon - értesült piaci forrásokból a holtankoljak.hu.

Mérséklõdik a benzin és a gázolja ára is.

A csökkentéssel a benzin átlagára 384 forintra, a gázolajé pedig 371 forintra mérséklõdik. A Mol egy hete bruttó 2 forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, a benziné akkor nem változott. Az autósok 20-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.

Budapest  (MTI) - Emelte bruttó 3 és 4 forinttal a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Bruttó három és négy forinttal emeli a 95-ös benzin, illetve a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.

 

Budapest  (MTI) - Az idén az elsõ negyedévében 5,3 százalékkal csökkent a benzin fogyasztása az egy évvel korábbihoz képest, miközben a gázolajé 1,7 százalékkal emelkedett.

Egyes kutakon 350 forint is lehet a benzin az újabb, 4 illetve 6 forintos áremelés után. Az elmúlt egy év alatt csaknem 40 százalékkal emelkedtek az üzemanyagárak. A Vám- és Pénzügyõrség tapasztalatai szerint az itthoni áremelkedésekkel együtt nõ a benzinturizmus is, mivel az összes környezõ országban olcsóbban tankolhatnak az autósok.

Csökkent az üzemanyagár2009-09-09 15:07:42
« Előző 1 ... « 9. oldal »