2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Ha kevés a munkanélküli egy faluban, a település nem kap pluszpénzt az államtól a szegénység enyhítésére. A Borsod megyei falvak polgármesterei panaszkodnak.

10-12 millió tonna szénvagyon lehet Szendrõ határában. A próbafúrások eredménye biztató. A borsodi bányászok hamarosan újra munkához juthatnak.

Eltûnt egy férfi a hegyekben, a Borsod megyei Regécnél. Vasárnap délután óta hiába keresik azt a 77 éves, Amerikában élõ férfit, aki kirándulni indult társaival, de terepjárójuk elakadt a sárban.
Alaptalannak minõsítette a fosztogatásokról szóló híreket az árvízzel sújtott területeken a Borsod megyei rendõrfõkapitány.
Hétfõn kora délután érkezik meg Szikszóra és Edelénybe az a négy teherautó, amelyeken összesen nyolc tonna adományt visznek Nyíregyházáról az árvízkárosultaknak. Magánszemélyek kezdték a gyûjtést szerdán, ...
Az árvíz miatt több folyón összesen ezer kilométeren van védelmi készültség az országban, közel 9 ezer ember dolgozik a gátakon. A legsúlyosabb helyzet továbbra is Borsod megyében van, ahol egyszerre három folyó tetõzik.
« 1. oldal »