2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Lesznek, akik a következõ hetekben megkaphatják a csõdbe jutott bankban ragadt pénzüket.

A DRB Bank ügyfele? Valamelyik érintett Takarékban volt számlája? Sikerült kivenni legalább a 60.000 forintot? Vállalkozása van és bennrekedt a pénze? Ossza meg velünk!

Olyanok is vannak, akik jelenleg Angliában élnek, s majdnem üresen adták be a lapot.

Dagad a dinnyebotrány2012-08-31 09:18:06

dinnyekartell, kartell, dinnyeárA dinnyeügyben érintett szervezetek és cégek egy része továbbra is úgy látja, hogy nem sértett versenyjogot. Mások egyelõre hallgatnak. A politikusok pedig - ahogy azt szokták - egymásra hárítják a felelõsséget.

Felháborodást keltett a Hajdú-Bihar megyei Pocsajon, hogy a település egyes vezetõi és a helyi polgármesteri hivatal több dolgozója egy csaknem egyhetes nyaraláson vett részt a Fekete-tenger partján abból a pénzbõl, amelyet a helyi román nemzetiségi önkormányzat nyert el az idei feladatalapú támogatás keretében - írja a Népszabadság.
„Sugar-veszély” Kabán!2012-06-22 09:54:34

Az egykori Kabai Cukorgyár lakótelepén élõkkel szemben folytatott jogtalan intézkedésekrõl, vérlázító eseménysorozatról tartott sajtótájékoztatót Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyûlési képviselõje.

Meg fogja fizettetni a kormány a BP-vel a Mexikói-öböl olajkatasztrófájának kárát - közölte kedd esti, televíziós beszédében az amerikai elnök.

Hagyó Miklós utasítása alapján elõre meghatározott cégek nyertek el közbeszerzéseket a Fõvárosi Közterület-fenntartó Vállalatnál.

A pénteken elmaradt bál miatt a civilek a polgármestert okolták, akit akkor még nem tudtunk megszólaltatni, de másnapra kiadott egy közleményt. Olvassa el, hogyan értékeli a polgármester a történteket!

Ellopták Jacko orrát?2009-07-27 14:37:46
« 1. oldal »