2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Idén több mint ötmilliárd forinttal támogatja az Emberi Erõforrások Minisztériuma (Emmi) a Nemzeti Együttmûködési Alapból (NEA) a civil szervezeteket, ez pedig kétmilliárd forinttal meghaladja a tavalyi keretet – jelentette be az egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs államtitkár szerdán Piliscsabán.

Az irtására alkalmas eszközbeszerzésre január 1-jétõl január 31-ig nyújthatják be pályázataikat a parlagfû elleni védekezést végzõ civil szervezetek, amelyek összesen 642 millió forintot kaphatnak - közölte a Földmûvelésügyi Minisztérium (FM) hétfõn az MTI-vel.

Január 1-jétõl bevezetik az elektronikus eljárást a civil szervezetek nyilvántartási ügyeiben - közölte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) szerdán az MTI-vel.

Civil szervezetek és szakszervezetek tüntetnek vasárnap délután Budapesten a költségvetési törvény hétfõi elfogadása ellen.

Tovább folytatódik a következõ években az egészségmegõrzõ program.

"Hogyan tovább? - A bihari térségben mûködõ civil szervezetek, helyi közösségek fejlesztése, erõsítése" címû komplex szervezetfejlesztõ program helyzetfelmérõ tanácskozása zajlott november 15-én délután a csökmõi Tájházban.

« 1. oldal »