2024. április 19. Péntek, Emma.
 

A Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében, hatalmas érdeklõdés mellett zajlott a drogmegelõzõ tanácsadás és elõadás a napokban a településen.

A megalapozott gyanú szerint kábítószert fogyasztott az a három fiatalember, akiket a debreceni rendõrök elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak.

A helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében bûnmegelõzési elõadást rendeztek a helyi közösségi házban a napokban.

Mit tehet a pedagógus, ha arra gyanakszik, diákja kábítószert fogyaszt? – kérdezték a résztvevõk azon a fórumon, melyet tanárok és szülõk részére tartottak a Szent József Gimnáziumban csütörtökön. Sajnos, nem sok választási lehetõsége van – derült ki a válaszból.

A hajdú-bihari nyomozók a Terrorelhárítási Központ Mûveleti egységével együttmûködve elfogtak négy férfit.

Workshopon és kerekasztal-megbeszélésen vettek részt a hajdú-bihari rendõrök.

A debreceni rendõrök 2015. február 3-án budapesti lakásában fogták el azt a férfit, aki budapesti és debreceni lakosoknak értékesítette az általa termesztett kábítószert.

A dizájnerdrogok kis mennyiségben is százszor erõsebbek lehetnek a fûnél.

Három személyt tetten értek, huszonkettõt elõállítottak a rendõrök megyénkben az elmúlt huszonnégy órában. Az egyenruhásoknak összesen három közúti közlekedési baleset helyszínén kellett intézkedniük, amelyek közül egy súlyos, kettõ könnyû sérüléssel végzõdött.

A Készenléti Rendõrség járõrei elõállítottak egy fiatalt, akinél miután átvizsgálták a ruházatát kábítószergyanús anyagot találtak.

A rendõrök Debrecenben elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint kábítószert fogyasztottak.

A vádlott azt ígérte, „megkeresi az ügyészt”, de kamuzott..

Közösen a démonok ellen2014-07-03 15:05:58

A kábítószer-fogyasztás veszélyeire hívták fel a figyelmet a függõk.

A fogyasztás a könnyen beszerezhetõ, olcsóbb drogok felé tolódik el.

Ha már valaki szert használ, legalább kérdezze meg az eladótól, mi az, hogy ha kórházban végzõdik a kaland, el tudja mondani az orvosnak! – figyelmeztet dr. Andrássy Gábor, a debreceni klinika pszichiáter szakorvosa.

Gandzsa a kerékben2014-01-01 11:59:28

Tíz kiló fûvel bukott le egy csempész Röszkén.

Még az idén támogatási szerzõdést köt az Emberi Erõforrások Minisztériuma és a józsefvárosi önkormányzat a drogszemét felszámolása és a közegészségügyi helyzet javítása érdekében.

Együttmûködési megállapodást kötött a droghasználó várandós nõk ellátását célzó krízisdiszpécser-szolgáltatás szakmai fejlesztése és népszerûsítése érdekében a Magyar Védõnõk Egyesülete és a szerhasználó anyákat segítõ Józan Babák Klub.


Debrecen - A kollégistákra is fokozottan érdemes odafigyelni a kábítószerek tekintetében.


- Örömmel tölt el, hogy immár 12. alkalommal rendezhetjük meg az Országos Boncmesteri és Asszisztensi Továbbképzést – jelentette be Dr. Dombi Imre, a Gróf Tisza István Kórház Pathológiai Osztályának vezetõ fõorvosa, amikor megnyitotta az ország minden részébõl érkezett szakembereknek szóló konferenciát a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központban.

Két harmincas éveiben járó komádi nõt is elõzetes letartóztatásba helyezett a bíróság a napokban kábítószerrel visszaélés miatt. Vezendi Jánosné rendõrségi szóvivõ keddi közlése szerint a komádi nyomozók december 1-én több helyen is házkutatást tartottak egyidõben.

Újabb kokainnyelõ bukott le Ferihegyen a napokban. Az utas szervezetébõl összesen 63 darab kábítószeres kapszula került elõ. A lefoglalt drog értéke 30 millió forint.
Betilthatják a mefedront2010-09-02 10:59:11
Drogfogás a Szigeten2010-08-12 12:27:33
Csaknem egy kilogramm kábítószert találtak a rendõrök egy nigériai férfi bérlakásában. Azután tartottak nála házkutatást, hogy drogot foglaltak le a Sziget Fesztiválon.
« 1. oldal »  Következő »