2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Tovább folytatják az éjszakai portyázásokat a berettyóújfalui rendõrök, teszik ezt gyalogosan, autóval és kerékpáron is.

Ismét eredményes volt a berettyóújfalui rendõrök munkája. Délután a szomszédok riasztása alapján a járõrök egy bajba jutott asszonyon segítettek, jutatták kórházba. Az éjszakai portya szolgálat pedig, egy kábítószer fogyasztó fiatalt állított elõ.

Magas beosztású személyekbõl, sztárokból áll a most lekapcsolt drogfutárok vásárlói köre

Kábítószert fogtak Spanyolországban is egy teherautóban, amely látszólag a dél-amerikai Dakar rali kísérõ kamionja volt. A versenyben részt is vett, a végén azonban kábítószerrel pakolták meg, és hajóra tették.
Németország történelmének legnagyobb drogfogása. Hamburg kikötõjében egy Paraguay-ból érkezett konténerben 1,3 tonna kokaint találtak.

A módjában álló legszigorúbb szankciót alkalmazva, egy évre bezáratja a jegyzõ azt a Diószegi úti szórakozóhelyet, ahol februárban és most hét végén is kábítószeres buli zajlott.

Ötmillió forinttal tartozik az áramszolgáltatónak egy most lebukott marihuána ültetvény tulajdonosa. Még a szakértõket is meglepte, hogy a csaknem 150 tõ marihuánát szinte laboratóriumi körülmények között termesztették.

Kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendõrség egy 22 éves pátrohai fiatalember ellen, aki egy átalakított szekrényben 28 tõ vadkendert nevelt.
Hazahozták hétfõn éjszaka Farkas Pétert, a távollétében drogügyei miatt jogerõsen elítélt olimpikont Andorrából, rendõri kísérettel. A szökevényt a Terrorelhárító Szolgálat kommandósai kísérték egy kocsihoz, amellyel elszállították, hogy azonnal megkezdhesse börtönbüntetését.
Rajtaütés a drogpartin2010-03-01 19:33:30
Drogos bulin csapott le a rendõrség, még szombaton, Debrecenben. A 46 vendégbõl 45-rõl derült ki, hogy fogyasztott kábítószert. A parti zártkörû volt, csak a meghívottak mehettek be, õk is kizárólag szigorú ellenõrzés után.
Kábítószert terjesztett egy 66 éves nõ és lánya a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kisvárdán. A rendõrség a napokban ütött rajta a drogbandán. A két nõn kívül egy 27 éves dílert, és fogyasztókat is elkaptak.

Összesen 43 ember állítottak elõ a rendõrök arról a debreceni szórakozóhelyrõl, ahol szombaton többen rosszul lettek. A buli reggel 9 órakor még javában tartott, többeknél fehér port és tablettákat találtak.
Droglaborokat számoltak fel a rendõrök a Komárom-Esztergom Megyei Bajon, a Tatabánya melletti Környén, és Oroszlányban is. A bûnözõk szintetikus drogot, az úgynevezett "piko"-t vagy más néven "Ice"-t gyártottak, melyért akár életfogytig tartó börtönt is kaphatnak.
Hódítanak a randidrogok2010-02-24 18:50:19
Több száz millió forint értékben termesztettek vietnamiak marihuánát budapesti és fóti családi házakban. A rendõrség most hét embert vett õrizetbe.
Itthon is terjed az új drog2010-02-12 15:24:42
Egy 14 éves fiú és egy 15 éves lány lett rosszul szerda délben az egyik szegedi iskolában, miután osztálytársuk a szünetben füves cigivel kínálta õket.
Nem hagyhatja el lakhelyét az a 16 éves, középiskolás nyíregyházi fiú, akit a múlt szombaton este kaptak el a rendõrök, mert marihuánát árult. A fiú azóta õrizetben volt, ezt változtatta csütörtökön a bíróság lakhelyelhagyási tilalomra.

Csaknem kétezer adagnyi kábítószerre bukkantak a vámosok péntek éjszaka Nyíregyházán, egy kamion rakterében. A lefoglalt áru értéke több, mint 15 millió forint.

« Előző « 2. oldal »  Következő »