2024. április 19. Péntek, Emma.
 
Szexuális erõszak2016-02-13 20:22:18

A debreceni rendõrök három fiatalembert fogtak el, akik a megalapozott gyanú szerint egy lépcsõházba bevittek egy fiatal lányt és molesztálták.

Nem volt elég az ütés, a családon is elégtételt akart venni.

Tízrõl tizenkét évre súlyosbította L. Antal fegyházbüntetését a másodfokon eljáró Debreceni Ítélõtábla dr. Elek Balázs vezette tanácsa, folytatólagosan elkövetett erõszakos közösülés miatt.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság vádemelési javaslattal fejezte be egy 33 éves kismarjai nõvel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erõszak bûntett és zaklatás vétség miatt folytatott eljárását.

Az „éjszakai” beszólások elõl érdemes egyszerûen kitérni - tanácsolja a szakember.

Báránd, Püspökladány – Nem jogerõsen 7 év 6 hónap fegyházzal sújtotta a Püspökladányi Városi Bíróság kedden azt az 54 éves bárándi férfit, aki a vád szerint megerõszakolta középsúlyos értelmi fogyatékos lányát tavaly márciusban – tájékoztatott Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék szóvivõje.

Megverte, majd rálõtt volt barátnõjére egy férfi hétfõ délelõtt Dunaújvárosban. A fiatal nõ súlyosan megsérült, az orvosok lövedékeket szedtek ki a nyakából, ...
Három év felügyelet alá helyezett a bíróság szerdán két 11 éves fiút, akik tavaly meg akartak erõszakolni egy nyolc éves kislányt Nagy-Britanniában.
Ártatlannak vallotta magát kedden az amerikai Hampshire bíróságán három középiskolás, akiket azzal vádolnak, hogy terrorizáltak és szexuális kapcsolatba rángattak bele egy 15 éves lányt, ...
Elájult, megsérült a feje, az orra és a szája is annak a 14 éves fiúnak, akit egyik társa vert meg a vajszlói iskolában. A fiút állítása szerint nem elõször bántotta a nagyobbik fiú.

Az általa csak látásból ismert fiatalok beültették az autójukba, elvitték a csónakázó tó közelébe, ott levetkõztették, bántalmazták.

Azzal vádolnak Argentínában egy 67 éves férfit, hogy két évtizeden át rendszeresen megerõszakolta három lányát, akik közül az egyik hét gyereket szült neki. A férfit Mendoza szörnyének nevezi az argentin sajtó.

« 1. oldal »