2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Péntek estétõl hétfõ reggelig akadozni fog az Erste Bank Csoport több szolgáltatása.

Több mint két napig nem lesz elérhetõ az Erste netbankja – közölte az ügyfeleknek küldött levélben a pénzintézet. Pénzt felvenni és bankkártyával fizetni természetesen lehet majd.

A bankpánik is kezelhetõ2015-03-28 09:44:00

A volt jegybanki vezetõ szerint az emberek információ-hiánya igenis valós veszély.

A másodfokon eljáró Fõvárosi Ítélõtábla helyben hagyta az Erste Bank Hungary Zrt. ellen hozott elsõfokú ítéletet, így a csütörtökön kihirdetett ítélet szerint tisztességtelenek a pénzintézetek forinthitel alapú szerzõdések kikötései.

Az Erste Bank az elszámolás és a forintosítás keretében több mint 400 ezer érintett kölcsön- és lízingszerzõdéshez kapcsolódóan mintegy 50 féle értesítõlevelet küld ki ügyfeleinek - közölte a pénzintézet hétfõn az MTI érdeklõdésére.

Az Erste Bank az elszámolás és a forintosítás keretében több mint 400 ezer érintett kölcsön- és lízingszerzõdéséhez kapcsolódóan mintegy 50 féle értesítõlevelet küld ki ügyfeleinek - mondta Harmati László, a bank vezérigazgató-helyettese szerdán Budapesten, háttérbeszélgetésen.

Február 4-re halasztotta a határozat kihirdetését az Erste Bank Hungary Zrt. magyar állam ellen indított forinthitel alapú szerzõdésekkel kapcsolatos perében a Fõvárosi Törvényszék csütörtökön.

Szeptember 10-re halasztotta az Erste Bank Hungary kontra magyar állam devizahiteles perben az elsõfokú ítélet kihirdetését a Fõvárosi Törvényszék a kedden megkezdõdött perben.

Az Erste Bank Hungary Zrt. hat kisebb bankfiókjának bezárásáról döntött, egyúttal idén további kilenc fiók fejlesztését tervezi – közölte a bank pénteken a Budapesti Értéktõzsde (BÉT) honlapján.

Itthon is rengeteg pénzkiadón fut a Windows XP, amely április 8-án világszerte nyugdíjba megy. A pénzfelvétel körül rémhírek terjedtek el.

Átmenetileg, három hónapra felfüggeszti az árfolyamgátra jogosult, nem teljesítõ deviza alapú jelzáloghitel-ügyletek felmondását az Erste Bank Hungary Zrt. annak érdekében, hogy legrászorultabb ügyfelei is igénybe tudják venni a kiszélesített árfolyamgát adta lehetõségeket - tájékoztatta az Erste pénteken az MTI-t.

« 1. oldal »