2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Gyengült a forint péntek kora reggelre, miután elõzõ nap a befektetõk kockázatvállalási hajlandóságát lerontották a vártnál gyengébb európai és amerikai makrogazdasági adatok. Nyolc óra után azonban erõsödni kezdett, az euró jegyezése 295 forint alá ment.

A forint kedd reggel kissé jobban teljesített az elõzõ napinál, napközben azonban a hétfõi szint közelébe gyengült. Hétfõn a Moody's Investors Service Magyarország adósmegítélése számára negatív hatásúnak nevezte az IMF/EU-tárgyalások késlekedését.

Bár kora reggel még árnyalatnyit erõsödött a forint, késõbb gyengülni kezdett a bankközi devizapiacon; tíz óra körül az eurót 293 forint közelében jegyezték. A kereskedõk szerint a forint kisebb gyengülését a dollár euróhoz viszonyított erõsödése okozza.

Gyengült a forint péntek reggelre a fõbb devizákhoz képest a bankközi piacon. Napközben is csak filléreket változott az árfolyam, az euró beállt a 294 forint körüli szintre.


Budapest, 2012. március 7., szerda (MTI) – Gyengült szerdán a forint: az eurót 15:00 órakor 296,77 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben a kedd délutáni 294,44 forint után.

Tovább gyengült a forint2012-03-06 10:27:14

Kissé gyengült a forint kedd reggelre a fontosabb devizákhoz képest. A hétfõn kezdõdött gyengülést az okozta, hogy továbbra is bizonytalanság övezi az IMF-fel kötendõ magyar megállapodást és a kohéziós források lehívását.

A csütörtöki hullámzás után erõs szintekrõl indul a forint péntek reggel a nemzetközi devizakereskedelemben.

Növelte elõnyét a forint2012-02-28 10:04:33

A forint erõsödött kedd reggelre valamennyi külföldi devizával szemben. Az euró 290 forint alá került kora délelõtt.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült hétfõ reggel a forint a bankközi piacon, az euró 293 forint közelében is járt, majd veszített értékébõl.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben kissé erõsödött péntek reggelre a forint a bankközi piacon.

Minden fontosabb devizával szemben kissé erõsödött csütörtök reggelre a forint a nemzetközi devizapiacon. Az euró forintárfolyama az idén eddig kedden 285,60 forinton volt mélyponton, míg január 5-én, 324,27 forinton volt csúcson. A forint árfolyamát csütörtökön az államkötvény-aukció befolyásolhatja.

Jó erõben maradt a forint2012-02-22 09:41:42

Szerda reggel nagyjából tartotta a keddi erõsödést a forint a továbbra is jó nemzetközi piaci hangulatban. Az euró 286,59 forint volt szerda reggel a bankközi devizapiacon a kedd esti 286,47 forint és a kedd reggeli 287,84 forint után. A svájci frank 237,28 forintra drágult a kedd esti 237,13 forintról.


Budapest, 2012. február 20., hétfõ (MTI) – Erõsödött a forint hétfõn reggelre az általánosan javuló nemzetközi piaci hangulatban.

Csütörtökön, a kedvezõ amerikai makroadatoknak köszönhetõen ismét az optimizmus uralta a piacokat, így a forint gyorsan visszatért a 290 körüli szintre. Innen akkor léphetünk tovább, ha a görögök végre megállapodnak a hitelezõkkel, áll a Commerzbank napi piaci kommentárjában.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült valamelyest csütörtök reggelre a forint a bankközi piacon.

A keddi gyengülés után erõsödött a forint szerda reggelre: az eurót röviddel hét óra után 290,67 forinton jegyezték a nemzetközi bankközi devizakereskedelemben. Elemzõk szerint az euró árfolyama a következõ napokban is a 290 forintos szint körül alakul majd, feltéve, hogy nem történik valami rendkívüli a nemzetközi porondon. Kedden az okozta a forint gyengülését, hogy veszített erejébõl az euró is, elsõsorban azért, mert kilenc uniós tagállamot, köztük nyolc euróövezeti országot minõsített le a Moody's, illetve rontotta az elsõrendû besorolások kilátását.

Erõsödött a forint hétfõ reggelre az államcsõd közvetlen veszélyét elhárító görög parlamenti szavazást követõ pozitív piaci reakcióknak köszönhetõen.

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült péntek reggelre a forint. A régiós devizák is gyengültek az euróhoz képest, mert a görög mentõcsomagról szóló döntés elhalasztása rontotta a befektetõi hangulatot.

A görög mentõcsomagról szóló hírek befolyásolták a forintot, amely csütörtök reggelre erõsödött a külföldi devizákkal szemben, majd veszített elõnyébõl.

Az euróhoz, a dollárhoz és a svájci frankhoz képest is erõsödött reggelre a forint a devizakereskedelemben. A forint elsõsorban az euró dollárral szembeni erõsödése miatt került emelkedõre.

Bizonytalan nemzetközi hangulatban kissé gyengült a forint kedd reggelre: az eurót nyolc órakor 292,62 forinton jegyezték a devizakereskedelemben a hétfõ esti 291,56 forint után. Kilenc óra körül azonban valamennyi fontosabb valutához képest erõsödni kezdett a forint.

Csapkodva kezdett a forint2012-02-06 10:07:14

Valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben gyengült hétfõ reggelre a forint a bankközi piacon, késõbb hullámzó teljesítményt nyújtott. Kora délelõtt elõször javított helyzetén a magyar deviza, majd mérsékelt gyengülés, utána pedig újból erõsödés következett.

Továbbra is stabil a forint2012-02-03 11:17:54

Továbbra is tartja árfolyamát a forint pénteken délelõtt, az eurót 10.15 órakor 291,65 forinton jegyezték a bankközi devizapiacon a reggeli 291,42, és a csütörtök esti 291,47 forint után.

Õrzi nyereségét a forint2012-02-02 11:06:14

Õrzi szerdán szerzett nyereségét a forint: az eurót csütörtök délelõtt tíz órakor 291,49 forinton jegyezték a bankközi devizakereskedelemben a szerda délutáni 291,50 forint után.

Szerda kora reggel kissé erõsödött a forint a bankközi devizapiacon az elõzõ esti gyengülés után. Devizapiaci kereskedõk szerint bizakodó a hangulat a tõkepiacon, ami a forint árfolyamában is megmutatkozik. Fél 11-ig az euró egy, a dollár két egységgel gyengült a forinthoz képest.

« Előző « 4. oldal »  Következő »