2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

Május elsején megkezdõdik a strandszezon: a Dagály és Palatinus már várja a vendégeket, a többi strand egy hónap múlva nyit ki – mondta a Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zrt. marketingigazgatója az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

A magyar fürdõk árbevétele az idei nyári szezonban az év elsõ öt hónapjának kedvezõ eredményei alapján a tavalyinál négy százalékkal több, 40 milliárd forint lehet – közölte a Magyar Fürdõszövetség fõtitkára az MTI érdeklõdésére.

Másnaposság, meddõség, reuma és több más egészségügyi probléma esetében is sokat lehet várni a gyógyvizektõl, de aki nem tudja, hogyan éljen a lehetõséggel, rosszul is járhat.

A Magyar Fürdõszövetség szerint minden, a magyar fürdõkben elköltött forinthoz 2,60 forint egyéb költés társul, amely más szektorokban - közlekedés, vendéglátás, szálláshelyek, beszállítók - eredményez forgalomnövekedést.

Nemcsak gazdasági, hanem politikai kérdés Hajdúszoboszlón a termálvíz kitermelés ügye. A Népszava információi szerint két új luxusszálloda épül a Hajdú-Bihar megyei fürdõvárosban, és mindkettõ szeretné saját medencéit a híres gyógyvízzel feltölteni.

A nagy hõség ellenére vagy miatt rengeteg turista keresi fel a napokban is Hajdúszoboszló városát. Nézze meg milyen érzés este a fürdõváros utcáin gondtalanul mulatni, sétálni, vásárolni, játszani. Nézze meg a képeket és a videót!

A Budapesti Rendõrfõkapitányság hûtlen kezelés gyanújával nyomoz a Budapest Gyógyfürdõi és Hévizei Zrt.-nél, a fürdõk másfél milliárd forintos beléptetõ rendszerének pályázatával kapcsolatban.

Csütörtökön meghalt a kórházban az a debreceni férfi, aki még augusztus 20-án szenvedett súlyos fürdõbalesetet Hajdúszoboszlón.

« 1. oldal »