2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Figyelmeztetéseket adott ki az ország nagy részére a várható felhõszakadás, illetve a heves zivatarok miatt szerdára az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Tizennégy megyére és Budapestre a heves zivatarok és a felhõszakadás, másutt a hõség miatt adott ki figyelmeztetéseket hétfõre a meteorológiai szolgálat.

Tizenhárom megyére és a fõvárosra a várható heves zivatarok és felhõszakadás miatt figyelmeztetést adott ki vasárnapra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Tíz megyében és a fõvárosban továbbra is készülni kell jelentõs esõzésekre. Több helyen viharos széllel, illetve jégesõvel járó heves zivatarok is lehetnek.

Két északnyugati megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat felhõszakadás veszélye miatt.

Keddre felhõszakadás miatt az ország nagy részére ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat.

Keddre a várható felhõszakadás miatt adtak ki figyelmeztetéseket az egész országra, több megyében heves zivatarok is lehetnek.

A várható felhõszakadás miatt tizennégy megyére és a fõvárosra keddre elsõfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. Öt megyében és Budapesten heves zivatarokra is készülni kell.

Tizenöt megyére és a fõvárosra szerdára is figyelmeztetést adott ki a várható heves zivatarok, valamint felhõszakadás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Kedden a záporok, zivatarok enyhítik a hõséget – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel. Keddre a hõség miatt már csak a fõvárosra és nyolc megyére, a heves zivatarok és a felhõszakadás veszélye miatt az egész országra elsõ-, illetve másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat.

Több járásra narancssárga, vagyis másodfokú riasztásokat adtak ki heves zivatarok, illetve felhõszakadás miatt.

Hétfõre a várható heves zivatarok és felhõszakadás miatt az egész országra elsõ-, illetve másodfokú figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat.

Tizenegy megyére és a fõvárosra csütörtökre is elsõfokú figyelmeztetést adtak ki a várható hõség miatt. Ezzel együtt viszont az ország jelentõs részén heves zivatarok és felhõszakadás veszélyére is felhívta a figyelmet a meteorológiai szolgálat.

Tíz megyére és a fõvárosra keddre is figyelmeztetést adott ki a várható felhõszakadás miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Borsod, Heves és Nógrád megyében másodfokúra emelte a felhõszakadás miatt keddre kiadott figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat, hét megyében és Budapesten továbbra is elsõfokú figyelmeztetés van érvényben. Négy déli megyére a heves zivatar miatt adtak ki elsõfokú figyelmeztetést.

Három északkeleti megye kivételével az egész országra figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szombatra a várható felhõszakadások miatt.

Tizenhárom megyére és Budapestre szombatra is figyelmeztetést adott ki a várható felhõszakadás miatt a meteorológiai szolgálat pénteken.

Csaknem az egész országban, a fõvárosban is elsõfokú riasztás van érvényben a várható felhõszakadás miatt. Az érintett területeken a következõ órákban rövid idõ alatt jelentõs mennyiségû csapadékra lehet számítani.

Tizenegy megyére és a fõvárosra adott ki figyelmeztetést a várható felhõszakadás miatt keddre a meteorológiai szolgálat.

Kilenc megyére figyelmeztetést adott ki péntekre a meteorológiai szolgálat a várható felhõszakadás miatt.


Budapest, 2012. július 4., szerda (MTI) – A várható heves zivatarok és felhõszakadások miatt több megyére sárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szerdán hajnalban.

Békák potyogtak az égbõl2010-06-22 09:36:34
« 1. oldal »