2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

A debreceni rendõrök elfogtak egy 27 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Három helyen tettek feljelentést, de egyelõre egy reagált.

Trafik - Közérdekû bejelentés és feljelentés a pályázati elbírálás miatt
Budapest, 2013. április 30., kedd (MTI) – Az MSZP Tolnai megyei szervezete és a Jobbik is az ügyészséghez fordult a trafikpályázatok elbírálása miatt, miután Hadházy Ákos fideszes önkormányzati képviselõ egy interjújában azt állította, hogy Szekszárdon politikai egyeztetésen véleményezték a trafikpályázaton induló jelöltek listáját a helyi kormánypárti képviselõk.

Két püspök is feljelentést tett egy 2007-ben még biztosan mûködõ honlap miatt, amelyen a katolikus egyházban dolgozó állítólagos meleg papokat gyûjtötték össze.

Feljelentést tett a Fidesz a legfõbb ügyészségen, a párt szerint ugyanis az MSZP telefonos kampányával megtéveszti a választókat

Feljelentés tesz az Országos Választási Iroda (OVI) a honlapjával kapcsolatos visszaélés miatt. Tájékoztatásuk szerint nem hatoltak be a valasztas.hu szerverére, a „támadó” mindössze olyan áloldalakat hozott létre, amelyek azt a látszatot keltették, mintha a honlap részei lennének.
"Terhességük alatt gyógyszert szednek, így szándékosan ártanak gyermekeiknek roma asszonyok több településen, hogy emelt szintû családi pótlékot kaphassanak" - a többi között ezt állította Molnár Oszkár edelényi polgármester.
« 1. oldal »