2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A vendéglátósnak, az építõipari- és az agrárvállalkozónak kísértetiesen hasonlóak a gondjai.

Mit tehet a pedagógus, ha arra gyanakszik, diákja kábítószert fogyaszt? – kérdezték a résztvevõk azon a fórumon, melyet tanárok és szülõk részére tartottak a Szent József Gimnáziumban csütörtökön. Sajnos, nem sok választási lehetõsége van – derült ki a válaszból.

Csak magukban bíznak2015-05-06 09:21:31

A hazai fiatalok a pénzügyeiket továbbra is szeretik személyesen intézni.

Kedvet kaptak a fiatalok a lakásvásárláshoz egy friss felmérés szerint, ezzel egyidõben a megtakarítási célok között is elsõ helyre lépett a lakásra gyûjtés – mondta el egy ingatlanpiaci szakértõ szombaton, az M1 aktuális csatornán.

Konferenciával zárta közös pályázatát Berettyóújfaluban a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság és az AVP Hungary Közhasznú Egyesület.

Kis spórolással legfeljebb egy hetet tölt pihenéssel az átlagos magyar fiatal – derül ki a K&H pályakezdõk körében végzett felmérésébõl, amelynek eredményét pénteken jutatták el az MTI-nek.

Érdemes lenne a bírságok összegét emelni, és más szankciókat is alkalmazni.

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal elmúlt hetekben kiadott jelentései szerint a foglalkoztatók 58 százalékánál találtak munkaügyi jogsértéseket, tízbõl nyolc munkáltató nem tartja be a biztonságos munkavégzésre vonatkozó szabályokat, és a fiatalok számítanak az egyik legkiszolgáltatottabb csoportnak – áll több szakszervezet ifjúsági tagozatának csütörtökön MTI-hez eljuttatott közleményében.

A felmérés szerint a pályakezdõk fele legalább nettó 200 ezer forintot szeretne keresni.


Körösszegapáti – Hat református fiatal, Bethlendy Dániel, Gerner László, Gyöngyi Dóra, Szabó Szabina, Szilágyi Enikõ és Tokai Dóra döntöttek úgy Körösszegapátiban, hogy Isten és a gyülekezet elõtt vallást tesznek hitükrõl és konfirmációi vizsgát tesznek.

Ártatlannak vallotta magát kedden az amerikai Hampshire bíróságán három középiskolás, akiket azzal vádolnak, hogy terrorizáltak és szexuális kapcsolatba rángattak bele egy 15 éves lányt, ...
Szex útján terjed a kór2010-03-31 09:33:51
A 39 éves férfi több kisfiút is szexuálisan zaklatott, és a molesztálásról videófilmet is készített. Az eset óriási felháborodást váltott ki Németországban, miután a felvételek egy része felkerült az internetre is.
Sokuk még nincs 14 éves, de már középfokú német nyelvvizsgát ír, ráadásul ingyen. A bólyi általános iskolában 17 gyerek vizsgázott kedden írásban németül. Erre Magyarországon még nem volt példa.
Hódítanak a randidrogok2010-02-24 18:50:19
Elájult, megsérült a feje, az orra és a szája is annak a 14 éves fiúnak, akit egyik társa vert meg a vajszlói iskolában. A fiút állítása szerint nem elõször bántotta a nagyobbik fiú.
Hiába a korlátozás, mégis egyre több az internetfüggõ Kínában. Fõleg vidéken, a szegényebbek között. A probléma olyan súlyos, hogy az országban már több száz klinika mûködik, ahol a kóros internetezõket kezelik.
Szigorodik a szesztilalom2010-02-03 17:51:20

Tovább szûkült azon üzletek és vendéglátó egységek köre, akik 22 óra és 6 óra között nyitva tarthatnak, illetve szeszes itallal szolgálhatják ki vendégeiket Debrecenben. Nézze meg, hogy az ön lakóhelyét érinti e a szigorítás!

« 1. oldal »  Következő »