2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Budapest, 2011. november 25., péntek (MTI) – Selmeczi Gabriella pénteken kijelentette, a Fidesz-KDNP nem hagyja életbe lépni azt az MSZP által 1997-ben elfogadott törvényt, amely 2013-tól adókötelessé tenné az öregségi nyugdíjakat.

Budapest, 2011. november 17., csütörtök (MTI) – A kormány és a Fidesz-frakció is azt támogatja, hogy 37 százalék legyen az egyszerûsített vállalkozói adó, az eva adómértéke 2012-ben.

Nemcsak gazdasági, hanem politikai kérdés Hajdúszoboszlón a termálvíz kitermelés ügye. A Népszava információi szerint két új luxusszálloda épül a Hajdú-Bihar megyei fürdõvárosban, és mindkettõ szeretné saját medencéit a híres gyógyvízzel feltölteni.

A Jobbik szerint az elmúlt napok „botrányai" azt bizonyítják, hogy mind az MSZP, mind a Fidesz tele van korrupciógyanús ügyekkel.

Mint hírül adtuk, az önkormányzati választásokon indtandó fideszes polgármester-jelöltek személyérõl a jövõ hétre várható végleges döntés, ám a már hivatalosnak tekinthetõ megyénkbeli jelöltek névsorát alább ismertetjük.

A Fidesz berettyóújfalui polgármesterjelöltje elsõsorban a mûködõképességre helyezné a hangsúlyt.

Kiterjesztenék az EKHO-t2010-06-16 14:42:36

Nem marad el az ígért adócsökkentés, viszont csõdben van az ország - derült ki a kormányfõ szóvivõjének pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Szijjártó Péter közölte: a kormány készen áll arra, hogy elkerülje azt az utat, amelyen Görögország járt. A forint és a tõzsde azonnal zuhanni kezdett.

A Budapesti Értéktõzsde részvényindexe, a BUX 228,50 pontos, 1,03 százalékos csökkenéssel, 22.023,79 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 42,1 milliárd forint volt csütörtökön, a vezetõ részvények árfolyama vegyesen változott az elõzõ napi záráshoz képest.


Már a jövõ héten el kell kezdeni elõkészíteni az új alkotmányt - erre kérte szombaton Orbán Viktor a fideszes és KDNP-s képviselõket. A miniszterelnök szerint az ország erre is felhatalmazta a pártot, ...
Már a minisztériumok felsorolásáról szóló törvénybõl is sejteni lehetett, hogy a Fidesz-kormány az APEH önállóságának megszüntetésre készül - ez most egyértelmûvé válik a vagyongazdálkodási törvény módosítójának egyik passzusából.
A jövõben csak legalább az általános iskola 8. osztályának elvégzése után lehetne jogosítványt szerezni - ezt tartalmazza az az országgyûlési határozat, amelyet hétfõn nyújtottak be fideszes képviselõk.
A Fidesz alelnöke szerint nem igaz, hogy enyhül a válság és a magyar gazdaság helyzete is javul. Éppen ellenkezõleg: a Fidesz szerint továbbra is gazdasági vészhelyzet van Magyarországon, ...
Családi pótlék rendszerének szigorítása az úgynevezett három csapás törvény, és az egyházi iskolák ügye. Egyebek mellett ezek azok a törvények, amelyeket a Fidesz elsõként szeretne benyújtani.
Sólyom László bejelentette: Orbán Viktort kéri fel miniszterelnöknek az Országgyûlés alakuló ülésén. Sólyom László délelõtt fogadta az országgyûlési választásokon gyõztes Fidesz-KDNP listavezetõjét a Sándor-palotában.
Új Széchenyi-terv beindítását tervezi a Fidesz - értesült a Magyar Hírlap. A munkaközpontú és növekedéspárti gazdaságpolitika, illetve az egymillió új munkahely létesítése megkívánja, ...
Kedden tart elnökségi ülést az országgyûlési választásokon kétharmados többséget szerzett Fidesz, és az azt követõ napokban ismerteti Orbán Viktor a kormányalakítás menetrendjét.
« Előző « 2. oldal »  Következő »