2024. április 19. Péntek, Emma.
 


Ártánd – Több ezer hamis márkajelzésû pólót és fehérnemût találtak kedden éjszaka Ártándon egy Törökországból érkezõ és általános ruhanemûket szállító kamion rakterében – tájékoztatott szerdán Kupecz József regionális vám- és pénzügyõrségi szóvivõ.

A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság kiemelten kezeli a kábítószer fogyasztáshoz, illetve ahhoz kapcsolódó bûncselekmények felderítését.

Egy graffitis fiatalt fogtak el a püspökladányi rendõrök.


1,5 millió forint értékû HASIS szállítmányt fogtak Ártándon.

 

Állampolgári bejelentés alapján érték tetten a berettyóújfalui Rendõrkapitányság járõrei azt a helyi fiatalembert, aki 2009. január 12-én éjszaka egy a város belterületén lévõ lakatlanházba és annak garázsába ablakbetörés, valamint lakatpánt lefeszítés módszerével behatolt.

 

A Vám- és Pénzügyõrség munkatársai Ártándnál ellenõriztek egy lengyel kamiont, amely – okmányai szerint – Törökországból Lengyelországba szállított PVC terítõket.

A Vám- és Pénzügyõrség munkatársai 01.29-én délután Biharnagybajom és Sárrétudvari települések között próbáltak megállítani egy személygépkocsival közlekedõ magyar férfit.

Ezerötszáz madártetemet találtak a vámosok csütörtökre virradóan egy román rendszámú kamion rakterében Ártándon.

Hajdú-Bihar - Rablás, elfogott körözött személyek, jogsi nélkül vezetõ fiatalember...Nem tétlenkedtek a rendõrök Hajdú-Biharban!

Heten buktak le Ártándnál2008-11-10 08:14:37

Hét moldáv állampolgárt és egy embercsempészettel gyanúsítható román kamionsofõrt adtak át a rendõrségnek szombaton a Vám-

és Pénzügyõrség ártándi munkatársai.
Szagos házaspár Ártándon2008-11-07 16:03:09

Ártánd – A lebukástól tartva 45 vadkender-palántától szabadult meg a határon egy házaspár, de a rendõrök szó szerint szagot fogtak.

« 1. oldal »