2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Kedden késõ este, szerda hajnalban nagyot zuhant a forint, miután a görög miniszterelnök arra utalt, hogy Görögország kiléphet az eurózónából.

Kedden korán reggel a hétfõ esti szinten mozgott a forint árfolyama, majd fél nyolc körül erõsödni kezdett az összes jelentõsebb valutával szemben.

Kisebb gyengüléssel kezdte a hetet a forint, de az árfolyam egyelõre messze van a 300 forintos eurótól.

A nemzetközi porondra most jellemzõ pesszimista hangulatban valamennyi fontosabb devizával szemben gyengült a forint péntek reggelre. Az eurót 299 forint fölött jegyezték nyolc óra elõtt, az elõzõ esti 296,9-es jegyzés után.

Csütörtök reggelre kissé erõsödött a forint árfolyama, az eurót 295 forint alatt jegyezték a devizapiacon nyolc óra körül. A jegyzést továbbra is a sikertelen görög kormányalakítási kísérletek után nyugtalanabb euróövezeti hangulat alakítja.

Az eurót kilenc óra körül 297 forint fölött jegyezték a bankközi devizapiacon, tíz óra után azonban ismét a reggeli, 295 forinthoz közeli szinten járt az árfolyam. Valamennyi fontosabb devizához képest rontott szerda reggelre a magyar fizetõeszköz, miközben az új görög választás kiírásának híre az eurónak sem kedvezett. Elbizonytalaníthatta a piacokat Varga Mihály is, aki szerint reálisan kora õszre várható az IMF-megállapodás.

Az elõzõ esti szintjén nyitotta a napot kedd reggel a forint, az eurót 292,4 forint körül jegyzik a devizapiacon. A magyar fizetõeszköz hétfõn indult gyengülésnek az euróval együtt a pesszimista nemzetközi piaci hangulatban.

A dollárhoz képest közel négyhavi mélypontra süllyedt az euró jegyzése hétfõ reggel, miután egyre távolodik a gyors görög kormányalakítás esélye. A forint is gyengüléssel kezdte a hetet.

Több mint egy egységgel gyengült a forint árfolyama péntek reggelre a fontosabb devizákhoz képest: az eurót ismét 290 forint fölött jegyzik.

Kismértékben gyengült kedd reggelre a forint a devizapiacon az elõzõ esti jegyzésekhez képest. Az eurót 287 forint közelében jegyezték nyolc órakor. Kereskedõk szerint a forint árfolyamának alakulását a nemzetközi hangulat fogja meghatározni.

Esett az euró árfolyama hétfõn az ázsiai piacokon, miután a kormányzó pártok vereséget szenvedtek a franciaországi és a görögországi választásokon. A forint is veszített hétfõ reggelre a pénteki jegyzésekhez viszonyítva.

A délelõtti 284,63-es szint közelében maradt a forint péntek délután, negyed négykor az eurót 284,70 forinton jegyezték, a csütörtök délutáni 283,50 forint után.

Erõsen kezdett a forint2012-05-02 09:35:47

A nemzetközi bankközi deviza kereskedelemben 284,16 forintot ért egy euró szerda reggel, gyakorlatilag ugyanannyit, mint kedden este.

Gyengüléssel kezdte a kereskedést a forint, az euró árfolyama 289, a franké 240 forint fölé került Spanyolország leminõsítése játsza a fõszerepet. Késõbb azonban megfordult a magyar deviza és erõsödött a külföldi devizákhoz képest.

Az elmúlt két nap szárnyalása után árnyalatnyit erõsödött csütörtök reggelre a forint az elõzõ esti jegyzésekhez képest. Az eurót 288 forintnál, a svájci frankot 240 forint alatt jegyezték nyolc óra elõtt a devizapiacon.

Szerda reggel is tartotta a keddi Orbán-Barroso találkozó nyomán megerõsödött pozícióját a forint a bankközi devizapiacon. Egy nap alatt öt forinttal lett olcsóbb az euró, néggyel a svájci frank.

Gyengülve kezdett a forint2012-04-23 09:22:35

A piac a miniszterelnök brüsszeli szereplését és az elsõ negyedévrõl várható államháztartási adatokat figyeli.

Lényegében nem változott a forint árfolyama péntek reggelre a fontosabb devizákhoz képest.

A forint továbbra is az elmúlt hét eleje óta kialakult 296-299 forintos eurójegyzési sávon belül ingadozik. Csütörtök reggelre az euróval és a svájci frankkal szemben fillérekkel erõsödött, kilenc óra után azonban ezt az elõnyét elvesztette. A piacok a 10 éves spanyol kötvényaukció eredményére várnak, az euróövezeti pénzügyi rendszer stabilitását esetleg fenyegetõ törlesztési nehézségek felmérése érdekében.

Gyengüléssel nyitotta a hetet a forint, a külföldi devizákkal szemben 0,5-2 forintot veszített értékébõl.

Rosszul indult a forint2012-04-13 09:16:53

Szerény gyengüléssel indította a pénteki kereskedést a forint, a legjelentõsebben a dollár erõsödött a forinttal szemben.

Csütörtök kora reggelre enyhén javult a forint az euróhoz és a svájci frankhoz képest, míg közel egy forintot dolgozott le veszteségébõl a dollárhoz viszonyítva. Kilenc óra körül azonban  gyengülni kezdett a forint, az euró jegyzése ismét 298 forint fölé kúszott, de késõbb ledolgozta ezt a veszteségét.

Gyenge szintrõl kezdte a szerdai napot a forint, de a reggel egy óra alatt faragott hátrányából, ennek eredményeként 298 alá süllyedt az euró.

Hétfõhöz képest szerény gyengüléssel kezdte a keddi kereskedést a forint, de gyorsan irányt váltott és erõsödni kezdett.

Kismértékben erõsödött péntek reggelre a forint a devizapiacon. Az eurót 295 forint körül, a frankot 246 forint alatt jegyezik. Az európai tõzsdék nagypénteken és húsvéthétfõn zárva tartanak.

« Előző « 4. oldal » 10  ... 11 Következő »