2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

Az ENKSZ Elsõ Nemzeti Közmûszolgáltató irányítása alatt álló Fõgáz megpályázta a piacról kivonuló Tigáz ügyfeleit az Energetikai Hivatalnál. A másik két nagy lakossági szolgáltató ügyfeleit már megnyerte, ha a Tigáz ügyfeleit is megkapja, akkor a nemzeti közmûcég lesz az egyetlen gázszolgáltató a piacon. A nemzeti közmûcég szerint lehet még rezsicsökkentés, mert a bevételeket vissza fogják forgatni.

A szombat reggel fellépett üzemzavar miatt kora reggeltõl körülbelül délután 4 óráig az egész város területén nem volt vezetékes gázszolgáltatás.

 

Számla
Budapest, 2013. január 5., szombat (MTI) – A Fidesz szerint már hétfõn új miniszteri rendelet születhet arról, hogy a gázszolgáltatókhoz hasonlóan az áramszolgáltatóknak is kötelezõ legyen új számlákat kiállítaniuk, ha jogszabályi változás történt az árképzésben.

 

Csütörtök reggeltõl a budapesti Fõgáz látja el földgázzal a térségben az Emfesz Kft. (gas.hu) ügyfeleit, a Tigáz pedig a Fõgáz területén szolgáltat. A hajdú-bihariak így nem járnak igazán jól.

« 1. oldal »