2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Ukrajna július 7-én, hétfõn, a csütörtöki szinthez képest háromszorosával, azaz napi 3,5 millió köbméterrel 5,2 millió köbméterre növelte gázbehozatalát Magyarországon keresztül - közölte a magyar FGSZ Földgázszállító Zrt.-re hivatkozva a dialog.ua ukrán hírportál hétfõn.

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Bárándon – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivõje az MTI-vel.

A gázvezetéken huzakodtak2014-04-22 19:18:08

Egy elhúzódó tulajdonjogi bejegyzés és egy gázvezeték áthelyezése okoz problémát.

Értelme akkor lesz, ha földgáz is kerül bele, ha lesznek olyan források, amelyek ezeken a vezetékeken keresztül elérhetõk - magyarázta az energiapiaci szakértõ a Kossuth Rádió reggeli mûsorában.

Debrecen, 2013. május 4., szombat (MTI) – Csatornázás közben gázvezetéket sértett meg egy munkagép szombat reggel Püspökladányban, a szivárgás miatt lezárták a környéket és hat lakásból 13 embert kiköltöztettek – mondta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivõje az MTI-nek.

 

Egy ember meghalt, nyolcan pedig megsebesültek, amikor felrobbant egy gázvezeték az Egyesült Államokban, Texas államban, helyi idõ szerint hétfõ késõ délután.
« 1. oldal »