2022. december 3. Szombat, Ferenc, Olívia.
 

A komádi rendõrök elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves fiatalembert. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást K. Ferenc komádi lakossal szemben.

A feldühödött tömegben néhányan csillapították a többieket.

A hajdúszováti rendõrök elfogták azt a 16 éves fiút, aki betörte egy helyi általános iskola ajtajának üvegét.

A feldühödött tömegben néhányan csillapították a többieket.

Garázdaság miatt rendelt el nyomozást az ügyészség az ellen az operatõrnõ ellen, aki a röszkei gyûjtõpontnál elgáncsolt és megrúgott több menekültet is.

A nyíradonyi rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint egy gereblyével ütötte a sértett házának kerítését.

A rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki Debrecenben az utcán garázdálkodott.

A bíróság elé áll annak a gépjármûnek a sofõrje, aki a gyanú szerint azért támadt meg egy gyalogost Debrecenben, mert integetett neki, hogy lassítson.

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal az öt gyanúsítottal szemben, akik Hajdúhadházon rátámadtak négy helyi lakosra.

Egy nap alatt három körözött férfit fogtak el a rendõrök Hajdú-Bihar megyében.

A debreceni rendõrök elfogtak egy 46 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A rendõrök 5 garázdát fogtak el Debrecenben, a Csapó utcán.

A rendõrök elfogtak négy fiatal fiút, akik Debrecenben garázdálkodtak.

A hajdúböszörményi rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást két fiatalkorú fiúval szemben, akik egy üveg whisky miatt verekedtek össze.

Órán garázdálkodott2015-02-23 08:35:40

Rá akart ijeszteni osztálytársára az a 14 éves fiú, aki tanítási idõ alatt két széket is összetört egy hajdúhadházi iskolában.

A debreceni rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 24 éves M. Zsolttal szemben, aki egy lezáratlan, idegen gépkocsiba beült és nem akart onnan kiszállni.

A hajdúszoboszlói rendõrök vádemelést javasolnak két férfi ellen, akik Nagyhegyesen összeverekedtek.

Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök azzal a 43 éves férfival szemben, aki Hajdúnánáson a kutyájával ráijesztett egy kisgyermekre.

A püspökladányi és a biharnagybajomi rendõrök Nagyrábén elfogtak négy helyi férfit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

A debreceni és a hosszúpályi rendõrök egy nap alatt négy férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

Bíróság elé állítást javasolnak a rendõrök egy hajdúnánási nõ ellen.

A püspökladányi rendõrök garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást egy 41 éves kabai férfival szemben.

Bûnösnek mondta ki a Berettyóújfalui Járásbíróság társtettesként elkövetett garázdaság és testi sértés bûntettében, illetve testi sértés kísérletében azt a három vádlottat, akik 2013. június 8-án Pocsajban rátámadtak egy autósra, mert elcsapott egy biciklizõ kisfiút. A gyermeknek nem esett komolyabb baja, az autós azonban orrcsonttörést, arc és fejzúzódást szenvedett.

A rendõrök vádemelést javasolnak azzal az öt gyanúsítottal szemben, akik Debrecenben garázdálkodtak.

« 1. oldal »  Következő »