2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Hétfõtõl csütörtökig minden éjjel vadászgépek gyakorlatoznak majd Kecskemét és még kilenc másik város fölött.

Igazi sikertörténet megyében a középiskolások közösségi szolgálata.

A Jogi Klinika a közigazgatási és munkaügyi bíróságon nyújt gyakorlati képzést.

A sérült és rosszullétes állapotok (ájulás, epilepsziás roham, sokkos állapot) eljátszását tanulták meg azok a fiatalok, akik részt vettek a Magyar Vöröskereszt Debrecen Területi Szervezetének baleseti szimulációs képzésén.

A Közös fellépés 2014 gyakorlat keretében a héten több ütemben harckocsikat, páncélozott csapatszállítókat, teherautókat és konténereket szállítanak majd vasúton Hajmáskérrõl Tatára, Hajdúhadházra és Hódmezõvásárhelyre – közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) hétfõn az MTI-vel.

Megyei ellenõrzõ gyakorlat keretében modellezték a lehetséges veszélyhelyzeteket a hivatásos tûzoltóegységek kedden délután Berettyóújfaluban.

A ladányi vizsgafeladat során egy épület falát is alámosta a víz.

Szombaton tartották a berettyóújfalui mentõcsoport rendszerbeállító gyakorlatát.

Krucsó Gyula tûzoltó parancsnok tájékoztatása szerint – „a Komádi Városi Önkormányzati Tûzoltóság állománya a BM Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság Kiképzési Szabályzatában elõírtak szerint tartja az elõírt gyakorlatokat.

Móka vagy beavatás?2010-07-26 14:00:03
A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) nem járt el szabályosan az izraeli repülõgépek múlt csütörtöki magyarországi repülésének engedélyeztetésekor, amikor az eljárásrend ellenére ...

A repülõgépet terroristák kerítették hatalmukba. A Magyar Honvédség légierejének vadászgépe, miután az utasszállítógép követte utasításait a Debreceni Nemzetközi Repülõtéren földre kényszerítette azt.

« 1. oldal »