2024. április 19. Péntek, Emma.
 

Vizsgálják, hogy mi okozhatta az idõs füzesabonyi nõ halálát csütörtökön. A rendõrség elõször ismeretlen gázolót keresett, késõbb ezt visszavonták, és az ellen indítottak eljárást, aki bejelentette nekik az esetet.

A bíróság elé áll annak a gépjármûnek a sofõrje, aki a gyanú szerint azért támadt meg egy gyalogost Debrecenben, mert integetett neki, hogy lassítson.

Súlyos sérüléseket szenvedett az a gyalogos, akit egy útszórást végzõ hótoló sodort el vasárnap este a Vámospércsi úton.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 2-án 16 óra 38 perc körüli idõben a 48-as számú fõút Vámospércsen átvezetõ szakaszán – a Béke úton – közlekedett Nyírábrány felõl Debrecen irányába egy angol rendszámú személygépkocsi. A személygépkocsi a Hajnal utcai keresztezõdésnél eddig tisztázatlan okból elütött egy gyalogosan közlekedõ 62 éves helyi férfit.

A Bihari utcán, a Hétvezér utcai keresztezõdéstõl körülbelül 10 méterre egy személygépkocsi gyalogost ütött el.

Kijelölt gyalogos átkelõhelyen ütötték el a gyalogost.

Zebrán gázolt el két fiatalt egy autós Miskolc belvárosában vasárnap éjszaka. Az egyik fiatalember másnap belehalt koponyasérüléseibe. Mindketten a miskolci Rendészeti Szakközépiskola tanulói.
« 1. oldal »