2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Mentõt hívtak a debreceni rendõrök egy az utcán fekvõ férfihoz.

A rendõrök két férfit helyeztek biztonságba Debrecenben.

Egy földön fekvõ, teljesen átfázott férfin segítettek a rendõrök.

A leginkább rászorulók számára indul program az Európai Unió támogatásával. A háromévesnél fiatalabbak családját, a hajléktalanokat, valamint az idõseket élelmiszercsomagokkal segítik a létfenntartásban és életvezetési tanácsokkal a szegénységbõl kitörésben.

A következõ télen minden hajléktalannak fogunk tudni elhelyezést találni. A Fõvárosi Közgyûlés csütörtökön tárgyalja a rendelettervezetet, amely meghatározza, mely területeken nem lehet életvitelszerûen élni, a tiltott területek között a járdák nem fognak szerepelni - mondta sajtótájékoztatóján Tarlós István, Budapest fõpolgármestere.

Elkezdõdött a felkészülés a téli idõszakra a hajléktalanellátásban, 2013-ban már 11.466 férõhely várja a hajléktalanokat - közölte az Emberi Erõforrások Minisztériuma szociális és családügyért felelõs államtitkársága.

Berettyóújfalu, Debrecen - Egy 21 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe a debreceni rendõrök, aki tegnap késõ este Debrecen, Petõfi téren lévõ sörözõ és a Homokkerti felüljáró között, fallal ellátott sötét területen egy hajléktan férfit megtámadott.

A kormány azt kéri az erdõgazdaságoktól, hogy a rászorulók ingyen gyûjthessenek tûzifát.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a román hajléktalan férfit, akit egy személyautó ütött el szerdán délután Debrecenben

« 1. oldal »