2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Meghalt egy magyar turista Szlovákiában. Egyelõre annyit tudni, hogy egy nõvel egy sziklaszirtet másztak meg a Magas-Tátrában, amikor valamiért lezuhantak és egy hófedte részre estek.
Dráma a Miskolci Egyetemen2010-03-18 18:17:39
Diákok találtak rá oktatójuk holttestére a Miskolci Egyetemen. Azt egyelõre nem tudni, mi okozta a tanár halálát, az elsõdleges vizsgálatok szerint a pedagógust nem ölték meg és az öngyilkosság is kizárható.

A gépkocsi vezetõje a fényjelzõ készülékének piros jelzése ellenére jobbra be akart kanyarodni, ahol összeütközött a vonattal, amely közel száz méteren keresztül tolta még maga elõtt, mire meg tudott állni.

Szülõfalujában, Bagamérban helyezik végsõ nyugalomra Frankó Istvánt, a csökmõi általános iskola nyugalmazott tanárát, a Csökmõi Mozaik községi lap alapító szerkesztõségi tagját.

Az ütközés következtében az autó utasa a helyszínen életét vesztette, a sofõrt fejsérülésekkel szállították kórházba.

Halál a hajón2010-03-04 18:08:39
8 méter magas hullám csapott le egy tengerjáró hajóra a Földközi-tengeren. A luxushajó fedélzetén ketten meghaltak, hatan pedig megsebesültek.

A helyszínen életét vesztette annak a személyautónak a vezetõje, aki szombaton kora este szenvedett balesetet a 4-es fõúton, Ebesnél.

A halálos ütközés szinte méterre pontosan ugyanott történt, ahol a délelõtt folyamán egy kamion és egy gépkocsi karambolozott, majd a teherjármû az oldalára borult az árokban.

Eddig 17 halottja van a szerdai bányabalesetnek, amely Törökország északnyugati részén történt. A hatóságok közlése szerint metángáz-robbanás nyomán ráomlott egy tárna az áldozatokra 250 méteres mélységben.

Rájuk szakadt a tetõ2010-02-23 17:58:59
Meghalt egy brit házaspár, amikor rájuk omlott vendégházuk teteje a spanyolországi Granada tartományban. - közölte kedden a spanyol média.
Halálos baleset a hó miatt2010-02-11 17:33:49
Az árokba csúszott autók mellett, egy nagyobb baleset történt reggel fél 8-ig a Nyugat-Dunántúlon. Beled és Répcelak között a 86-os fõúton egy személyautó és egy kamion ütközött.
Az elsõdleges információkból kiindulva egyelõre még nem emberölés, hanem "segítségnyújtás halált okozó elmulasztása" miatt nyomoznak a rendõrök a hétfõn, Berettyóújfalun történt eset kapcsán, ...



Gyilkosság
BERETTYÓÚJFALUBAN!
« Előző « 3. oldal »  Következő »