2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Életét vesztette egy személygépkocsi utasa, miután a jármû a sztrádán Gelejnél egy kutyával ütközött, majd árokba hajtott.

Az Olaszliszka és Sárospatak között történt baleset helyszínelése és a mûszaki mentés jelenleg félpályás útlezárás mellett zajlik.

Halálos baleset a 47-esen2013-11-03 20:01:06

Halálos közúti közlekedési baleset történt a 47. számú fõúton. A rendõrök teljes útzár mellett helyszíneltek.

A helyszínen meghalt hétfõn az a kerékpáros, aki megcsúszott és elesett a havas úton, majd elgázolta egy kamion Berettyóújfalu belterületén - mondta el a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje az MTI-nek.

Este hat órára végeznek annak a kamionnak a mûszaki mentésével, amelybe szerda este rohant bele frontálisan egy személyautó vezetõje a 42-es fõúton, Berettyóújfalu közelében.

Csökmõ – Halálos baleset történt ma délután Csökmõn, közvetlenül a falu közelében, a 47-es fõúton.


Püspökladány - Két személy vesztette életét hétfõ délután Püspökladányban, a Kálvin térnél, amikor egy szürke Deawoo csapódott az út menti árokba.

Öt férfi és két nõ vesztette életét az utóbbi évek legsúlyosabb közlekedési balesetében

Öten életüket vesztették hétfõn kora hajnalban Biharkeresztesnél, amikor egy kamion mikrobusszal ütközött.

Egy ember a helyszínen meghalt, kilencen pedig megsérültek abban a balesetben, amely hétfõn reggel történt a 42-es fõút, Berettyóújfalu és Földes közötti szakaszán, ahol két mikrobusz, és egy autóbusz karambolozott.

« 1. oldal »