2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Bajba kerül, aki nem fizet2013-09-28 20:16:01

Mintegy 90 ezer õstermelõ bevallását várja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.

Minden, elektronikus naplóval nem rendelkezõ pénztárgépet le kell cserélni szeptember 30-ig.

Illusztráció
Debrecen – A kérelmet csak elektronikus úton, ûrlapkitöltõ segítségével, ügyfélkapun keresztül lehet beadni.
Budapest, 2013. május 31., péntek (MTI) – Június 5-ig kell benyújtaniuk a felsõoktatásba felvételizõknek a jelentkezési határidõ után megszerzett dokumentumok másolatait – közölte az Oktatási Hivatal és az Educatio kft. pénteken az MTI-vel.

 

Pénteken járt le a határidõ a bankok számára, hogy jelentkezzenek az MNB-hitelprogramra, a megpályázott volumenrõl azonban egyelõre kevesen nyilatkoznak. A pénz java hitelcserére mehet, mellyel sok cég terhe csökkenhet.

Budapest, 2013. április 8., hétfõ (MTI) – A magánszemélyek számára május 20. a személyijövedelemadó-bevallás benyújtásának és az adó megfizetésének törvényi határideje, mivel azonban ez a dátum idén pünkösdhétfõre esik, az adóbevallásokat legkésõbb 2013. május 21-ig kell eljuttatni a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV) – közölte a NAV hétfõn az MTI-vel.

Két napjuk van az erdõgazdálkodóknak, hogy február 28-ig leadják a fiatal erdõk állományneveléséhez kapcsolódó támogatási kérelmüket. 83-8000 euró a tét hektáronként, azaz akár 24 millió forintot is megszerezhet az ügyes pályázó.

Hétfõig több százezer bevallást vár a NAV.

Új kasszát kell keresniük az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyfeleinek, ha továbbra sem szeretnének átlépni a tisztán állami nyugdíjrendszerbe. A késõn ébredõk megtakarításait einstandolja az állam - írja a Népszabadság.

Már beadhatók a K+F Versenyképességi és Kiválósági Szerzõdések címû felhívásra a pályázatok - hívja fel a figyelmet a Deloitte.

Január 15-éig lehet bejelentkezni a kisvállalati adó, a kiva hatálya alá. A határidõ jogvesztõ, a késedelem még igazolási kérelemmel sem menthetõ ki - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön.

Miskolc – Kalkuláljon, kérdezzen független pénzügyi szakértõtõl és ne késse le a határidõt! Már csak december 31-ig lehet írásban kezdeményezni a hitelezõnél a gyûjtõszámlahitelre vonatkozó hitelkeret-szerzõdés megkötését.

Augusztus 10-éig lehet jelentkezni egyetemi, fõiskolai pótfelvételire, amelyen a szeptemberben induló képzésekre azok is bejuthatnak, akiket egyetlen megjelölt képzésre sem vettek fel a július 24-én zárult általános eljárásban, vagy nem is jelentkeztek.


Debrecen - A NIF Zrt. szerint elég lesz az idõ a 4-es elkerülõ út év végi befejezéséig.


Debrecen - Hasznos tudnivalók a 2011. évrõl benyújtandó személyi jövedelemadó bevalláshoz.


Jövõ hétfõig nyújthatják be adóbevallásukat a vállalkozási tevékenységet folytató vagy az általános forgalmi adó körbe tartozó magánszemélyek - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében.

Felhívás Berettyóújfalu Város Önkormányzatától

Tisztelt Berettyóújfaluban mûködõ Vállalkozások/Vállalkozók!

Van, akinek már csütörtökön be kell vallania, illetve be kell fizetnie a vagyonadót. Az Alkotmánybíróság határozata szerint ez már csak három vagyontárgy típust, a légi, a vízi és a nagy teljesítményû személygépkocsikat terheli.
Adóbevallási határidõ!2010-02-15 17:55:48
« Előző « 2. oldal »