2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

Debrecen – A debreceni rendõrök négy garázda ellen is vádemelést javasolnak.

Visszatért a hivatal eredeti helyére Derecskére
Derecske – Szombaton hivatalosan is átadták a Derecskei Járási Hivatalt, amelynek Köztársaság utcai épületét száz évvel ezelõtt éppen ilyen céllal hozták létre.

Eskütétel a pocsaji polgármesteri hivatalban
Pocsaj – December 7-én a pocsaji Polgármesteri Hivatalban 14 román állampolgár tett esküt magyarságáról: az állampolgárok között többen helybeli lakosok is.

 

Budapest, 2012. április 9., hétfõ (MTI) – Az egyszerûsített vállalkozói adókörbe (eva) tartozóknak csütörtökig, április 12-ig kell befizetniük az elsõ negyedév utáni adóelõleget, bevételük 37 százalékát.

 

A Mezõgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja minden gazdálkodó figyelmét az ügyfél-nyilvántartási rendszerbe bejelentett adatok pontosítására, amelyek a 2010-es agrártámogatások zökkenõmentes kifizetéséhez elengedhetetlenek.

Nem lesz sorban állás a Hajdúszoboszlói önkormányzatnál július 1-jén, ahogyan az ország egyetlen városában sem.

December 31-ig kétharmados törvényben kellene szabályozni a közigazgatási hivatalok mûködését, miután az Alkotmánybíróság megsemmisítette a korábban hatályos kormányrendeletet. A Népszabadságnak nyilatkozó önkormányzati miniszter szerint konszenzust kell kialakítani, így nem kizárt, hogy a regionális szervezetrõl visszatérnek a megyei szintû mûködéshez.

« 1. oldal »