2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Halott fiú a Déri téren2015-05-15 11:49:46

Holtan találtak egy 22 éves debreceni fiatalembert szerda hajnalban a Déri téren, a múzeumnál.

Holttest a vizesárokban 2010-09-02 12:57:43
Elõbb kettõ, majd még egy holttestet ástak ki hétfõn a rendõrök Bátmonostor mellett, két különbözõ helyszínen, az egyik gödörben talált pár biztosan gyilkosság áldozata lett.

Már csak a holttestét sikerült megtalálni annak az idõs, beteg, térben és idõben tájékozódni képtelen újlétai asszonynak, aki kedd reggel tûnt el lakásából...

Az édesapát csónakkal vittük át, hogy azonosítsa a gyermekét, aki vélhetõen a látványtól elvesztette az eszét és nekem támadt, amiért csak most találtuk meg a gyereket. Ezt meghallották a túlparton lévõ családtagok is, akik folyamatosan szitkozódtak, azt kiabálták, hogy majd az én gyermekem is így járjon - mondta Nádházi János hencidai mentésirányító.

Dráma a Miskolci Egyetemen2010-03-18 18:17:39
Diákok találtak rá oktatójuk holttestére a Miskolci Egyetemen. Azt egyelõre nem tudni, mi okozta a tanár halálát, az elsõdleges vizsgálatok szerint a pedagógust nem ölték meg és az öngyilkosság is kizárható.

Valószínûleg nem rablótámadás áldozata lett az a 16 éves lány, akinek a holttestét péntek reggel találták meg Gyálon.


Megtalálták a hétfõn holtan elõkerült német nõ élettársának holttestét is Mohácson. A 71 éves férfi teste 6 méter mélybõl került elõ, ahová valószínûleg munkagép segítségével ásták el.
« 1. oldal »