2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Rendben lezajlottak az angol írásbeli érettségik csütörtökön országszerte, az Oktatási Hivatalhoz a vizsgákkal kapcsolatban észrevétel, bejelentés nem érkezett – közölte a köznevelési államtitkárság az MTI-vel. A tavaszi vizsgák elsõ hete pénteken a német írásbelikkel zárul.

Nézze meg mi vár Önre a héten : ezt igérik a csillagok ...
Kedves Ikrek! Kicsit álmosan, nehézkesen kezdõdik a hét a számodra. Ne türelmetlenkedj se önmagaddal, se a környezeteddel, se a helyzetekkel! Mindennek és mindenkinek megvan a maga tempója. Ha ezt nem kalkulálod be, akkor felesleges stressznek teszed ki magad. Szerencsére a folytatás sokkal jobb lesz.
Kedves Ikrek! A hét elején mindenhez lesz kedved: utazáshoz, otthoni rendezkedéshez, csak épp a munkához nem. Emiatt szabadságot kellene kivenned. Ha nem teheted most, akkor igyekezz korán végezni, és menj a barátaiddal sörözni, vagy siess haza, és lazíts!
Kedves Bika! Ha van bármi betegséghajlamod vagy krónikus bajod, akkor számíts rá, hogy rögtön a hét elején erõsödhetnek a tünetek! Ez csak azért van, hogy vedd komolyan! Nem szabad elhanyagolnod. Olyan ez, mint a takarítás: ha sokáig nem törölsz port, akkor irtó nagy munka vár rád. A hét közepén maradj csendben!
Kedves Kos! Kiváló hangulatban indul ez a heted. Energikusnak és tettre késznek fogod érezni magad. Ez még fokozódhat, ugyanis a keddi újhold még több erõt fog hozni neked. Okosan hasznosítsd, és fordítsd mások megsegítésére is! Természetesen elõször tegyél önmagadért, a családodért, és utána azokért, akik hozzád fordulnak!
Kedves Halak! Kezdhetnéd úgy a hetet, hogy elutazol. Nem kell egész hétre eltûnnöd, de egy pár nap kikapcsolódás jót tenne. Ha nem teheted, akkor szakíts idõt esténként egy kis sétára. Lassan andalogj, és élvezd a természet közelségét! A hét közepén vigyázz a pénzedre, ne költs többet a szükségesnél!
Kedves Vízöntõ! Vigyázz magadra, mert a hétfõi telihold fokozottan érzékennyé tehet! Könnyen megsértõdhetsz olyasmin, amit máskor el tudsz engedni a füled mellett. Nem kell mindent véresen komolyan venni. Lazíts, és nevess magadon! A derû a legjobb „gyógyszer” az ilyesmire. A folytatásban a pénzedre kell vigyáznod.
Kedves Bak! Úgy indul a heted, hogy a veszteségeiden kesereghetsz, vagy dönthetsz úgy, hogy a pillanatnyi feladataidra koncentrálsz. Csak rajtad múlik. A hét közepén kitûnõ hangulatban leszel. Ez jó alkalom arra, hogy terveket készíts, mert ha optimista szériában gondolkozol a jövõn, ...
Kedves Nyilas! Jól kezdõdik a heted. Lelkes és energikus leszel, bár egy régi ügy miatt veszíthetsz a lendületedbõl, de csak akkor, ha fájnak az emlékek. Igyekezz a jelenben maradni, és nem lesz gond. Ezután figyelj az egészségedre! Most a cukros ételek okozhatnak bajt. Vigyázz, mert csomó ételben, italban van rejtett cukor!
Kedves Skorpió! Ez a hét nagyot lendíthet a karriereden, ill. azokon az ügyeken, amiket régóta tervezgetsz. Beszélj ezekrõl bátrabban! Sosem tudhatod, hogy kinek milyen kapcsolatai vannak. Az élet tele van meglepetésekkel, és olyan helyrõl jöhet segítség, ahonnan nem is számítasz rá.
Kedves Mérleg! Ha jól figyelsz, egyértelmûvé válik számodra a régóta õrlõ, belülrõl rágó kérdés, a „hogyan tovább”. Mind a hivatásodban, mind a magánéletedben pozitív változások indulnak el ezen a héten.
Kedves Szûz! Figyeld magad a hét elején, és ha azt érzed, hogy kezdesz türelmetlenné, ingerültté válni, akkor vonulj el kicsit! Úgy nyerheted a leggyorsabban vissza a békédet, ha lehunyod a szemedet, és az érzékszervi észlelésekre koncentrálsz.
Kedves Oroszlán! Nem túlzás azt állítani, hogy ezen a héten hihetetlenül nagy erõt fogsz érezni magadban. Ez az energia bármire felhasználható: építésre és rombolásra is.
Kedves Rák! Ne lepõdj meg, ha a hét elején mindenki téged akar! Fõleg a párod fog számítani az együttérzésedre. Hallgass végig mindenkit, de ne akard mindenkinek megoldani a gondjait!
Kedves Ikrek! Tiszta szerencse, hogy hétfõn minden zárva lesz, és nem tudsz költekezni. Most kicsit spórolósabban kell élned, ha nem akarsz kölcsönkérni. Ne feledd, hogy hó végéig még egy hét hátravan!
Kedves Bika!
Ezen a héten két hatalmas erõ fog egymásnak feszülni benned és körülötted. Az egyik elkeseríthet. A pénztelenséget kilátástalannak láthatod, ha elhagyod magad. Most csak a türelem és a remény segíthet. A remény éltet minket – tartja egy haiti mondás....
Kedves BikaMeglehetõsen ingerült leszel a hét elején. Jól tennéd, ha nem kötnél bele senkibe. Se akarva, se akaratlanul! Az a szerencse, hogy hamar túl jutsz ezen a pár feszült napon. Emiatt is bölcs lenne, ha nem mondanál, ill. tennél semmi olyat, ...

Mit üzennek neked a csillagok......

Kedves Vízöntõ! Sajnos nem lesz feszültségmentes ez a heted. A hét elején anyagi téren kell megfontoltan költened. Lehet, hogy most kicsit vissza kell fognod magad. Próbálj meg olyan helyen bevásárolni, ahol olcsóbb minden! Pl. a piacon. A szerdai telihold a munkahelyeden és/vagy a jövõvel kapcsolatos terveid terén hoz változást. Lehet, hogy ez elsõre nem fog tetszeni neked.
Mi vár Önre a Héten?

Kedves Bak!
A hét elsõ napján még vigyáznod kell, hogy ne robbanjon ki vita, de keddtõl elindul egy nyugodtabb, békésebb idõszak. Épp ezért hétfõn kövess el mindent, hogy mindenkivel megtaláld a hangot. Lehet véleményed, de ne mondd ki minden esetben! ...
Heti horoszkóp
Nézze meg heti horoszkópját nálunk....

Mi vár Önre a héten?
Nézze meg heti horoszkópját nálunk...

Mi vár Önre a héten?
Nézze meg heti horoszkópját nálunk...

« 1. oldal »  Következő »