2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Amennyiben nem mi vagyunk a korán kelés mintapéldái, akkor valószínûleg minden egyes reggelt valóságos próbatételnek élünk meg, mielõtt elindulnánk a munkahelyünkre. Szó mi szó, néha még a korán kelõ típusoknak is gondot okoznak a reggeli órák.

Többször lehet számítani esõre, de emellett a hétvégén is folytatódik a napsütéses, 20 Celsius-fok körüli meleg idõ – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-vel.

Senki sem szeret hideg idõben kimozdulni a fûtött lakásból. Íme öt érv, ami miatt mégis érdemes.

A hétvégén párás és csapadékos lesz az idõ. Többfelé várható esõ, de a hegyekben havas esõ, havazás is lehet. Lehûlés egyelõre nem várható, néhol napközben 10 Celsius-foknál is melegebb lehet, s jellemzõen a leghidegebb órákban is fagypont felett alakul a hõmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

A hétvégén a sok napsütés mellett már többfelé kialakulhat egy-egy zápor, zivatar. A hétvégén jellemzõen mérsékelt marad a légmozgás, de a zivatarok környezetében lehetnek viharos széllökések. Ezzel együtt marad a meleg idõ, néhol 32 Celsius-fokig is emelkedhet a hõmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésében.

Elõ a naptárral! Itt az ideje, hogy beírjuk, megjegyezzük, mikor jönnek a hosszú hétvégék, iskolai-és munkaszünetek 2014-ben. Érdemes minél hamarabb jelezni munkáltatónknak, mikor megyünk szabadságra.

Idõjárás Illusztráció
Budapest, 2013. szeptember 1., vasárnap (MTI) – Kisebb lehûléssel, záporokkal, zivatarokkal indul az õsz elsõ hete, de a hét közepétõl ismét több napsütésre lehet számítani, akár 28 Celsius-fokos meleg is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.
A jövõ hét elején borús lesz az idõ, de a hétvégén már több napsütés várható
Budapest, 2013. június 2., vasárnap (MTI) – A jövõ hét is felhõsen, esõsen indul, de fokozatosan melegszik is az idõ, hétvégén már 27 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

A jövõ héten akár 26 fok is lehet, de hétvégén lehûlés várható
Budapest, 2013. április 14., vasárnap (MTI) – A jövõ héten tovább melegszik az idõ, s akár 26 fok is lehet, a hétvégén azonban esõ, zivatar és lehûlés várható – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Romániai cserelátogatás2010-07-26 11:26:07

Idén is eleget tettek a meghívásnak és öt napra ellátogattak a román testvértelepülésrõl, Tomestirõl érkezõ gyerekek és pedagógusaik Pocsajba.

« 1. oldal »