2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A mezõgazdasági õstermelõi igazolványokra vonatkozó új jogszabály megteremti az elektronikus eljárás és a jelenlegi papíralapú igazolványok helyett a kártyaalapú igazolvány bevezetésének feltételeit, közölte az agrárgazdasági kamara.

Hamis igazolványt adott át2015-05-10 10:41:40

A Létavértesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei elfogtak egy román állampolgárt a létavértesi határon.

Ujjlenyomattal történõ azonosítást tesz lehetõvé és elektronikus aláírásra is alkalmas lesz az új e-személyi, amelyet jövõ januártól vezetne be a kormány - írja a Napi Gazdaság szerdai számában.

A vámospércsi rendõrök elfogtak egy nõt, aki lopott igazolvánnyal akart pénzt felvenni egy debreceni bankban.

A Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltség rendõrei elfogtak egy román állampolgárt az ártándi határon.

A korábbinál szélesebb körû kedvezményeket és számos megújuló szolgáltatást vehetnek igénybe a jövõben a köz- és felsõoktatásban tanuló diákok a szeptemberben bevezetett új diákigazolvánnyal - hangzott el a témában csütörtökön a fõvárosban rendezett szakmai konferencián.

Hétfõtõl már a 14 év alatti gyermekek számára is lehet személyi igazolványt igényelni, a személyazonosító okmányt, a tb-kártyát, illetve az adóigazolványt a tervek szerint már közvetlenül a gyerek megszületése után igényelhetik a kismamák. Hétfõtõl már csak biometrikus, azaz ujjlenyomattal ellátott útleveleket adnak ki Magyarországon.

« 1. oldal »