2024. április 19. Péntek, Emma.
 


Beszélgettünk futsalról. S amikor ezt a témát kiveséztük, akkor áttértünk a futballra – hogy aztán váltsunk néhány szót a fociról is. Interjú Füredi Andreával, az MVFC nõi szekciójának csapatkapitányával, aki 22 kérdésemre válaszolt – micsoda véletlennek álcázott nem véletlen, egy labdarúgó-mérkõzésen pontosan ennyi focista van a pályán!

Berettyóújfalu városának polgármestere exkluzív nagyinterjút adott Berettyohir,hu honlapnak A beszélgetést terjedelmi okok miatt két részletben közöljük. A második etapban a magánemberrõl, a férjrõl, az apáról, a fociszurkolóról, a Tankcsapda-rajongóról, Erdély csodálójáról olvashatnak.

Berettyóújfalu városának polgármestere exkluzív nagyinterjút adott honlapunknak – köszönjük az olvasói kérdéseket, ezek mellett a saját felvetéseinkre is válaszolt Muraközi István. A beszélgetést terjedelmi okok miatt két részletben közöljük, az elsõ etapban a hivatalos, közérdeklõdésre számot tartó ügyeket tárgyaljuk – moziról, lakossági fórumról, parkolásról, s sok egyéb másról lesz szó.

Meglepõ hírrel indította a 2012-es évet a Tankcsapda, január elején szakítottak gitárosukkal, Cseresznyével. A hír meglepte nem csak a rajongókat, hanem az egész országot is, rögtön találgatások indultak az új tag személyét illetõen.


interjú Hodosán Csabával, a József Attila Általános Iskola, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat igazgatójával

Beszélgetés Hegedûs Zoltánnal, a Bihari Természetbarát Egyesület elnökével.

Szintén helyi kötõdésû zenekar a Szélsõ Érték, amely megalakulását tekintve viszonylag fiatalnak számít. Az önmagát hard-beat zenei címkével illetõ banda hétpróbás zenészekbõl verbuválta tagjait, együttesi szinten minden tagnak volt már rockosabb elõélete. A csapattal kapcsolatban az öreg motoros frontembert, Papp Zsoltit kérdeztük.

 


Muraközi István, városunk polgármestere, évzáró-évnyitó interjút adott a Bihari Hírlapnak. A városvezetõ õszintén vallott az elmúlt év nehézségeirõl, a kilábalás idei lehetõségeirõl.


 

Debrecen. Nem végleges még, de elkészült egy változat arról, hogyan nézhetnek majd ki a 2013 januárjától mûködõ járások.

Futsal. Tavaszra beérik az a munka, amelyet nyáron kezdett meg a fiatal vezetõedzõ, Turzó József az MVFC Berettyóújfalu férficsapatánál – vélekedik Mezei József, az egyesület elnöke, aki bizakodva várja a következõ hónapokat, ugyanakkor úgy véli, gazdasági szempontból a 2012-es esztendõ még most véget érõ évnél is nehezebb lesz. A sportvezetõvel a Napló szerkesztõségében beszélgettünk.

Belvízhelyzet Furtán2010-12-09 09:13:59

Rendkívüli a belvízhelyzet ezen a télen - áll a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság Országos Mûszaki Irányító Törzsének hétfõi közleményében, de a megye több településén élõk mindezt a bõrükön tapasztalhatják.

Hát, amikor több pasi jön, az nem mindig kellemes. Sok olyan férfi is jön, aki rajtam akarja kiélni perverz dolgait. Na, ezeket szoktam elküldeni a francba. Volt már olyan is, aki a kutyáját akarta elhozni, de elküldtem a "jóédesbe" - mesélte a 23 éves prostituáltként dolgozó Kriszta.

A fõpolgármestert elmondása szerint sokkolták a BKV volt megbízott vezérigazgatójának, Balogh Zsoltnak a szavai. Demszky Gábor az RTL Híradónak adott exkluzív interjújában azt mondta, hozzá semmilyen jogsértés híre nem jutott el.

   Mindössze tizennyolc éves, de már egy évet élt Japánban, távol a hazától, a szülõktõl és a barátoktól. Vonzotta az izgalmas ország, és kamaszos lendülettel, felnõtteket megszégyenítõ elhatározással kijárta, hogy kijuthasson oda. A cseppet sem hétköznapi mentalitással megáldott lány patológus édesapjától örökölte a rendkívüli dolgok iránti vonzalmát. Álmai között szerepel az ejtõernyõzés, a falmászás, a bandzsi jumping, és a mentõ helikopter kipróbálása. Hivatásul pedig a mentõs pályát tûzte ki célul. Extrém ötletei megvalósításában édesapja támogatja. A debreceni Dombi Edinával a Japánban tapasztaltakról beszélgettem, akinek annyi élménye van, hogy két óra kevés volt ahhoz, hogy mindent elmeséljen.

« Előző « 2. oldal »