2024. április 18. Csütörtök, Andrea, Ilma.
 

A hortobágyi legelõpályázat vesztesei a parlamenti képviselõ fogadóóráján jártak.

A tízezer vagy ennél kevesebb lakosú településeken egyéni listán választják meg a képviselõ-testületek tagjait, a választóknak pedig annyi szavazatuk van, ahány tagú lesz a testület, szavazategyenlõség esetén sorsolással döntenek a mandátumról.

„Sugar-veszély” Kabán!2012-06-22 09:54:34

Az egykori Kabai Cukorgyár lakótelepén élõkkel szemben folytatott jogtalan intézkedésekrõl, vérlázító eseménysorozatról tartott sajtótájékoztatót Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyûlési képviselõje.


Földes – Balásházy János neve 35 éve fémjelzi a szép kertészeti növényeirõl, gyümölcseirõl, országosan ismert közösségi munkájáról méltán híres kertbarát kört.

Püspökladány - Arnóth Sándor március 16-i tragikus halála okán június 5-én (vasárnap) új országgyûlési képviselõt választanak a Hajdú-Bihar megye 6. számû választókerületében élõk (Báránd, Bihardancsháza, Biharnagybajom, Bihartorda, Földes, Kaba, Nádudvar, Nagyrábé, Püspökladány, Sáp, Sárrétudvari, Szerep és Tetétlen), ezzel egyidõben pedig a püspökladányiak új polgármesterükrõl is dönthetnek.

Újabb bûncselekménnyel gyanúsított képviselõjelölteket vett nyilvántartásba a választási bizottság. Leinemann Zsolt, a Sciennet vásárlói rendszer milliárdos adócsalással gyanúsított vezetõje a jelölteknek is járó mentelmi jog segítségével szabadulna a fogdából.
Két év hat hónap letöltendõ szabadságvesztésre ítélte a Szegedi Ítélõtábla Weiszenberger Lászlót. A volt MSZP-s képviselõ a táblabíróság szerint nem számított hivatalos személynek térségfejlesztési, illetve ...
« 1. oldal »