2024. április 20. Szombat, Tivadar.
 

A komádi rendõrök elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves fiatalembert. A Berettyóújfalui Rendõrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást K. Ferenc komádi lakossal szemben.

Késsel rontott a rendõrökre egy férfi pénteken Püspökladányban, a támadót õrizetbe vették – közölte a hajdú-bihari rendõr-fõkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

Vádemelést javasolnak a debreceni rendõrök az ellen a két férfi ellen, akik egy fiatal nõt támadtak meg Debrecenben, a nyílt utcán.

Jogerõsen is lezárult a halálos szerelmi dráma miatt indult büntetõügy.

Letöltendõ börtönt kértek az élettársát konyhakéssel nyakon szúró férfira.

Gonosz erõk szállták meg és ezek utasítására cselekedett saját bevallása szerint az a nõ, aki csütörtökön a saját anyját ölte meg Szombathelyen. Az ügy részleteirõl pénteken, ...
Késsel támadtak egy taxisra csütörtök hajnalban, Budapesten. Az utas a Feneketlen-tónál intette le a kocsit, és a Toronyház utcába vitette magát. Miután megérkeztek kést rántott, többször megszúrta a sofõrt és pénzt követelt.
A férfi késsel a kezében lépett be az üzletbe, persze nem vásárolni akart, inkább a pénzt követelte az eladónõtõl, aki segítségért kiáltott, mire a férfi menekülõre fogta a dolgot. Forró nyomos nyomos csoport indult a tettes után!
« 1. oldal »