2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Wilhelm Conrád Röntgen, a róla elnevezett röntgensugárzás feltalálója halálának napját, február 10-ét az Európai Radiológus Társaság az I. Európai Radiológiai Nap megünneplésének javasolta, melyhez 18 ország, köztük Magyarország is csatlakozott. Hazánkban ezen a napon öt helyszínen ünnepeltek, egyebek közt a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban is.

Hogyan fordulhat elõ, hogy influenzagyanús nagyobb gyereket betesznek az újfalui kórház normál gyermekosztályára? – méltatlankodott egy édesanya pénteken, amikor egyéb kellemetlen tapasztalatairól is beszámolt. Úgy gondolta, a nyilvánosság talán segíthet, hogy változzanak a körülmények.

A berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház Sürgõsségi Betegellátó Osztálya tudományos ülést rendezett az idén ötödik alkalommal megszervezett sürgõsségi napok keretében.

Kisebb tûz volt a berettyóújfalui kórházban szombat este, személyi sérülés nem történt, s nem kellett kiüríteni a kórházat.

Több, mint hárommillió forint értékû speciális mûszert kapott a Gróf Tisza István Kórház a sürgõsségi betegellátás megsegítésére a K&H gyógyvarázs program keretében. Az ünnepélyes átadás szerdán délelõtt volt.

A betegszállítók nagyon elkéstek, a kórházi várakozóhely huzatos volt, az asszony három nappal késõbb végzetes tüdõgyulladást kapott.

A beruházás több milliárd forintba kerül, amihez még eu-s támogatást is kap Berettyóújfalu.

Ketyeg a kórházi bomba2010-08-04 13:01:15
Rosszul lett Anthony Hopkins2010-07-27 09:16:04

Nagyméretû kórházfejlesztés, és tömbösítés várható Berettyóújfaluban 2011-ben.

Ételmérgezés miatt 19 gyerek került a fõvárosi Szent László Kórházba a héten - erõsítette meg a Független Hírügynökség információját Radnai Zoltán, az intézmény fõigazgatója pénteken.
A boncmesteri találkozó beindítja az emberek fantáziáját. Mi zajlik ott? Boncolnak? Megbeszélik, ki hogyan nyitja fel a holttestet? Ilyen, és ezekhez hasonló kérdések hangzottak el a hétköznapi emberek szájából, amikor megtudták, hogy hol voltam tudósítani. Persze nem voltak hullák, és a szikék sem kerültek elõ, sokkal inkább jó hangulatban, az újra találkozás örömében zajlott a X. OBAT (Országos Boncmesteri és Asszisztensi Találkozó) Berettyóújfaluban.
Kórházba kellett szállítani annak a személyautónak a vezetõjét, aki egy román rendszámú kamionossal ütközött össze hétfõn délelõtt Debrecenben a Külsõ vásártéren, a Miklós utca keresztezõdésének közelében.

Kórházba szállították annak a személyautónak a vezetõjét, aki jármûvével egy kamionnak ütközött pénteken délben a 4-es fõút, és az M35-ös autópálya lehajtójának keresztezõdésében.

Két gyerek vár új szívre2010-03-30 09:45:45
Calicivírus betegített meg hetven embert két Vas megyei idõsotthonban. Táplánszentkereszten 49-en fertõzõdtek meg, vagyis a lakók csaknem egyharmada kapta el a hányással, hasmenéssel, lázzal járó betegséget. Szombathelyen körülbelül húsz esetrõl tud a tisztiorvosi szolgálat.
Idõben kórházba került, így a kihûlés nem veszélyeztette annak a szerb férfinak az életét, akire két fa közé szorulva találtak a határrendészek csütörtök késõ este Tiszasziget közelében.
« Előző « 3. oldal »  Következő »