2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 
Nemcsak a látogatást tiltották meg a salgótarjáni kórház több osztályán, de a betegfelvételt is korlátozták az utóbbi napokban a halmozódó bélgyulladásos esetek miatt, amelyeket cCalici vírus okozott.
Panaszkodnak a betegek2010-02-25 13:49:46

Két személyt kellett kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely szerdán délelõtt történt a 47-es fõút, Derecske és Berettyóújfalu közötti szakaszán, ahol román rendszámú gépkocsi, és egy bolgár rendszámú, tojást szállító kamion ütközött egymásnak.

 

Nincs komoly baja Eperjes Károlynak - mondta a Veszprémi Petõfi Színház sajtófõnöke a Független Hírügynökségnek. Varga Róbert hozzátette, a társulat reméli, hogy mielõbb felépül és újra munkába áll a színház mûvészeti tanácsadója.

Az osztályon újinfluenzával kezelt két másik kismama közül a 16 éves várandós nõ állapota is javul.

A debreceni Szülészeti Klinika az ország élvonalába tartozik derül ki az Egészségbiztosítási Felügyelet kórházakat és rendelõket összesítõ adatbázisából.

Lara végre hazamehetett2009-08-12 15:05:49

Hajdú-Bihar - A jövõben kiszeretnék használni a román határ közelségét, valamint a város termálvíz adta lehetõségeit.

Megismételtetné az egyjelentkezõs közbeszerzéseket, kizárná a munkabérekre sem elegendõ árat kínáló pályázókat és felelõssé tenné az anyavállalatokat a projektcégek saráért a közbeszerzési törvény módosítása, amely a kormány szerint segítene visszaszorítani a korrupciót. Ugyanakkor felmentené az önkormányzatokat a közbeszerzés alól, ha a kórházukat akarják magánkézbe adni.

Berettyóújfalu – Szeifert Ferenctõl, Berettyóújfalu polgármesterétõl megtudtuk, a kórházi beruházás mellett egy másik nagy horderejû befektetés is megvalósulhat, attól függetlenül.

Berettyóújfalu –  Nem szenvedhet hátrányt a szakmai munka, nem sérülhet a kórházhoz tartozó 93 ezer ember hozzáférési joga az egészségügyi ellátáshoz, és a kórház száz százalékos köztulajdonban marad.

« Előző « 4. oldal »