2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 
Áll a bál és az elkerülõ ügye is
Derecske – Közmeghallgatást tartottak Derecskén június közepén az M35-ös autópálya Debrecen-Berettyóújfalu között építendõ szakasza útépítési engedélye kapcsán.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ezentúl heti bontásban elérhetõvé teszi a Hajdú-Bihar megyei sebesség mérések helyére vonatkozó információkat. A közzétett adatok tájékoztató jellegûek.

illusztráció
Nézze meg hol mérnek megyénk útjain április 8- 14 között!

A húsvéti ünnepek idõszakában, valamint az azt megelõzõ napokon országos szintû fokozott közúti ellenõrzésekre kerül sor.
Magyarország – A húsvéti ünnepek idõszakában, valamint az azt megelõzõ napokon országos szintû fokozott közúti ellenõrzésekre kerül sor. A cél: az ittas állapotban történõ jármûvezetés visszaszorítása, a forgalom segítése, és a közlekedésbiztonság javítása.

Fotó: MTI
Budapest, 2013. március 26., kedd (MTI) – Országszerte havazás, illetve hófúvás veszélyezteti a közlekedést. Jelenleg két megye – Komárom-Esztergom és Békés – kivételével az ország egész területén elsõ-, illetve másodfokú figyelmeztetések, valamint riasztások vannak érvényben a havazás, illetve a várható hófúvás miatt.

Hóhelyzet Pocsajban2013-03-15 17:08:47

Hóhelyzet Pocsajban
Pocsaj – A rendkívüli hóhelyzet – a kb. 10 cm-es lehullott hó – a pocsaji lakosságnak nem okozott közlekedési akadályt: az önkormányzat gépe kora reggeltõl takarította az utakat, közmunkásokat is bevonva, így zavartalanná tették a közlekedést a fõ- és mellékutcákon is.

vezetés | Illusztráció
Budapest, 2013. január 17., csütörtök (MTI) – A jármûvekkel kapcsolatos hatósági ügyek elektronikusan is intézhetõk februártól, illetve a nagyobb jármûvekre kiadott jogosítványokat külföldön csak a 21. illetve a 24. éves életkor betöltése után lehet használni – egyebek mellett ezt tartalmazza az a kormányrendelet, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

Az utazók kényelme miat2012-10-15 13:11:42

A közösségi közlekedés feltételeit javították az uniós pályázat által Biharkeresztesen és környékén.

 

Módosította a kormány a KRESZ egyes rendelkezéseit. Tilos lesz lézerblokkolót használni, de parkolhatunk kapu elõtt. Most már alkoholfogyasztás után is lehet biciklizni.

 

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság felhívja a Romániába közlekedõk figyelmét, hogy a román közlekedési hatóság augusztus 24-én 00 óra 00 perctõl, augusztus 26-án 24 óra 00 percig a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjármû-forgalom korlátozását rendelte el – a meteorológiai szolgálat narancssárga idõjárási riasztására tekintettel az ország egész területén.

Az Országgyûlés a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium számos ponton módosított egyes közlekedési tárgyú törvényeket július 12-én. Az új elõírások döntõ többsége a módosítások kihirdetését követõ 15. napon lép hatályba.

 

Olcsóbb lett a tankolás2012-06-20 10:44:58


A múlt heti 8 és 6 forintos csökkentés után szerdától 5 és 6 forinttal mérséklõdött a benzin és a gázolaj ára.

A fõpolgármester közlése szerint még dolgoznak a szakemberek a dugódíj, illetve a hídpénz bevezetésének részletein, nem dõlt el, mekkora legyen a gyûrû átmérõje és mennyit kellene fizetni.

A berettyóújfalui rendõrkapitányság a húsvéti ünnepek idõszakában is fokozottan ellenõrzi a közlekedõket, amelynek legfõbb célja az ittas, valamint az agresszívan közlekedõ jármûvezetõk kiszûrése - rendõrségi közlemény.


2011. december 11-tõl változik az éves vasúti és autóbuszos menetrend, számos részében megújult kínálati lehetõséget biztosítva azoknak, akik belföldi és nemzetközi utazásukhoz a közösségi közlekedést kívánják igénybe venni.

A helyszínen életét vesztette annak az autónak a vezetõje, aki egy kamionnal ütközött össze frontálisan, pénteken kora reggel a 42-es fõúton, Berettyóújfalu és Földes között.

Budapest felé robogó vonatnak hajtott egy személyautó Veresegyházon az egyik vasúti átjáróban. Senki nem sérült meg, de a vasúti közlekedésben jelentõs a fennakadást okoz a baleset.

Csaknem négyszázmillió forint kárt okoztak két biztosítónak egy társaság tagjai. A csalók színlelt baleseteket rendeztek, a kártérítéseket pedig hamis okiratok alapján fizettették ki.
Kerékcsere a belsõ sávban2010-08-10 13:51:04
« Előző « 6. oldal » 10 11 12  ... 14 Következő »