2024. április 25. Csütörtök, Márk.
 

Egy szarvas miatt frontálisan összeütközött két autó a 117-es úton. A nagyvadat az egyik sofõr ki akarta kerülni, de nekiütközött a szembe jövõnek.

Csütörtökön délután hárm autó karambolozott a Füredi és a Csemete utcák sarkán.

Baleset a 35-ösön2009-10-01 15:04:52

Mikrobusz és személyautó ütközött össze szerda este a 35-ös úton Józsa és Debrecen között.

Teherautó ütközött menetrend szerint közlekedõ Volán-autóbusznak szerda délután fél négy körül. A sofõr súlyosan megsérült, õt mentõhelikopter szállította kórházba.

Karambol kilenc sérülttel2009-09-29 18:57:16

Kilencen sérültek meg hétfõn kora este az M35-ös autópálya felhajtójánál, ahol két személygépkocsi ütközött össze.

A helyszínen elhunyt annak az autónak a vezetõje, aki csütörtökön hajnalban ütközött össze frontálisan egy kamionnal, a 4-es fõút Püspökladány és Karcag közötti szakaszán.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a román hajléktalan férfit, akit egy személyautó ütött el szerdán délután Debrecenben

Árokba borult egy személyautó, melynek során egy hat hetes csecsemõ repült ki az autóból Debrecennél.

Egy sérültet kellett a mentõsöknek kórházba szállítani annak a balesetnek a helyszínérõl, amely vasárnap este történt a 35-ös fõúton, a Debrecen határában lévõ benzinkútnál, ahol egy Citroen és egy Mercedes karambolozott.

Kórházba szállították annak az autónak a vezetõjét, aki szerdán késõ délután szenvedett baleset a 4-es fõúton, Debrecen és Apafa között.

Súlyos lábsérüléseket szenvedett az a motoros hölgy, akit egy személyautó ütött el kedden délután Debrecenben, a Méliusz téren.

Kórházba kellett szállítani azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze kedden reggel Debrecenben, a Hadházi út és a Szigligeti utca keresztezõdésében.

Információink szerint a Fiat vezetõje a parkolóból akart elindulni, mikor a szembõl közlekedõ – éppen elõzésben lévõ – Skodával összecsattant.

Egy 17 és egy 18 éves fiú kismotorral hajtott neki több parkoló autónak. Egyikükön sem volt bukósisak...

Tizenegy sérültje lett annak a balesetnek, amely pénteken délben történt 42-es úton Püspökladány belterületén, ahol egy mikrobusz és egy személyautó karambolozott.

Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a motorost, aki egy személyautóval ütközött össze csütörtökön reggel a 4-es fõút, hajdúszováti leágazásánál.

Tetovált halott a 4-esen2009-09-02 18:04:14

Szerda délutánig nem sikerült azonosítani azt a fiatal nõt, akit kedden délután gázolt halálra egy személyautó a 4-es fõúton a hajdúvidi leágazásnál.

Ki okozta a balesetet?2009-09-02 16:51:48
Árokba sodorta a kamionos2009-09-01 15:03:30

Hétfõn délután baleset történt Debrecen határában, a 35-ös fõút bevezetõ szakaszán, ahol egy kamion és egy személyautó ütközött össze.

Az elõzetes igazságügyi orvosszakértõi vélemény alapján „igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt” az a kerékpáros, akit a DVSC válogatott védõje, Bodnár László gázolt halálra péntek este 21 óra körül.

Karambol Debrecenben2009-08-26 16:43:52

 

A keresztezõdésen akart átjutni, mikor ott nem adott elsõbbséget a neki jobbról érkezõ motorosnak, akivel összeütközött.

Halálos baleset Debrecenben2009-08-19 16:14:07

Halálos baleset történt Debrecenben a mentõállomás elõtt.

« Előző « 2. oldal »  Következő »