2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás bûntette miatt vádat emelt a Hajdú-Bihar Megyei Fõügyészség az ellen a büntetlen elõéletû vámospércsi férfi ellen, aki a barátnõjével kapcsolatot létesítõ férfit féltékenységbõl agyonverte, majd a bántalmazást követõen a sértett több értéktárgyát eltulajdonította – tudatta dr. Pocsai Edit megyei fõügyész.

A hormonok ez idõ tájt valahogy táncot járnak, még akkor is, ha párkapcsolatban élsz. De vajon meddig mehetsz el, ha mondjuk épp más kezét fogod?

Fecseg a nõ és hallgat a férfi - közhely talán, de általában mégis ez a felállás érvényesül, ha valamilyen probléma keletkezik egy kapcsolatban. Eközben egyikük sem érti, miért nem úgy kezeli a konfliktusokat a másik, mint õk maguk. Miért hallgatagok a férfiak, ha a párkapcsolat bajait kellene orvosolni? Lehet-e, és ha igen, hogyan kell szóra bírni õket? A pszichológus és az életvezetési tanácsadó segít kibeszélni a problémát.

FIATALOK HÉTKÖZNAPJAI2008-12-03 14:33:11

BARÁTSÁG

A fiatalok életében fontos szerepet játszanak a barátok. Az iskolában ugye állandóan együtt vannak, de mi van akkor ha az iskola befejeztével megszakad ez a napi kapcsolat. Szerintem ekkor derül ki, hogy  ki az igaz barát és ki volt csak haver.

A Bika beszélgessen többet a párjával; a Ráknak kényeztetésre lenne szüksége; a Mérleg hangulata meglepõen komor lehet.

« 1. oldal »