2024. április 23. Kedd, Béla.
 

Hétfõtõl csütörtökig minden éjjel vadászgépek gyakorlatoznak majd Kecskemét és még kilenc másik város fölött.

Két kisfiú vette észre a kis híján vízbe fulladt kislányt Kecskeméten.

Hétfõn legördült a 250 ezredik Mercedes-Benz személygépkocsi a kecskeméti gyártósorról - tájékoztatta a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. az MTI-t.

A tervek szerint 2015. január 1-jétõl kezdheti meg mûködését Kecskeméten a Miniszterelnökség vidékfejlesztési államtitkársága jelentette be a szervezet új vezetõje szerdán, a XV. mezõgazdasági és vidékfejlesztési fórumon, Kecskeméten.

A magyar repülõszázadot egy németországi nemzetközi gyakorlaton szavazták be a NATO egyik legrangosabb repülõszövetségébe. A gyakorlatra azokat a repülõs egységeket hívják meg, amelyeknek a századjelvényében valamilyen nagymacskafaj szerepel.

Májusban indul a harmadik mûszak a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában, ezért további 500 dolgozót vesznek fel – jelentette be Frank Klein, a gyár igazgatója kedden Kecskeméten, sajtótájékoztatón.

A 2014-2020-as európai uniós költségvetési ciklusban 13,2 milliárd forinthoz jut Kecskemét, amit városfejlesztési célokra lehet felhasználni - közölte az MTI-vel Zombor Gábor polgármester, aki szerint a szolnoki térséggel együttmûködve új gazdasági központ jöhet létre.

Közel hatmilliárd forintból felépült a német Knorr-Bremse magyarországi haszonjármû üzletágának új gyártó- és fejlesztési bázisa Kecskeméten – jelentette be a pénteki ünnepélyes külsõségek között Lepsényi István, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója.

Átadták pénteken Kecskeméten az elsõ 5 Mercedes-Benz hibrid buszt, melybõl az Európai Unió támogatásával huszonötöt vásárolt a város.

Frank Klein, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetõje szerint a Magyarországon a harmadik negyedévben mutatkozó GDP-növekedési arány arról tanúskodik, hogy a magyar autógyártás szignifikánsan járul hozzá az ország gazdasági fejlõdéséhez.

Kamionkarambol Kecskeméten2010-03-24 17:14:34
« 1. oldal »