2024. április 16. Kedd, Csongor.
 

Fél éve stagnál a GKI-Erste konjunktúraindexe, ez viszonylag optimista hangulatot tükröz. A GKI által az EU támogatásával végzett felmérés szerint az üzleti várakozások idei csúcsukra kerültek, míg a fogyasztói várakozások idei, sõt húsz hónapos mélypontjukra.

A magyar internetezõ lakosság 40 százaléka vásárol magyar, illetve 16 százaléka külföldi oldalról, 2014-ben ez az arány még csak 32 százalék, illetve 12 százalék volt, összevonva a hazai netezõk 42 százaléka szokott online vásárolni - derül ki a Gemius üzleti tanácsadó cég hétfõn közzétett felmérésébõl.

A magyar lakosság 71 százaléka véli úgy, hogy az állami nyugdíj nem lesz elegendõ a megélhetéshez, ennek ellenére több mint 60 százaléka nem rendelkezik nyugdíjcélú megtakarítással, és nem is tervezi annak felhalmozását - közölte az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár csütörtökön az MTI-vel.

A pénzügyi tudatosság egyáltalán nem jellemzõ a magyar lakosságra, amelynek kevesebb mint fele venné a fáradtságot arra, hogy hitelfelvétel esetén legalább online összehasonlítsa a piacon fellelhetõ ajánlatokat - derül ki a Cofidis Hitel Monitor felmérésébõl.

Több gyerek születik2015-01-11 09:29:08

Növekszik a Hajdú-Biharban élõk, fõleg a nõk átlagéletkora.

Megjelent a lakossági fûtésrendszer korszerûsítésére kiírt pályázat, a részletes pályázati dokumentáció hétfõtõl elérhetõ a kormányzati honlapon és az ÉMI Nonprofit Kft. honlapján – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM).

Simándi Lajosék portáján hajnali fél ötkor mintha le akarna esni a házról a tetõ.

Nincs pénzünk egészséges élelmiszerekre, de dohányzásra mindig költünk – állítja többek között egy most készült hazai tanulmány, amely a lakosság életmódját vizsgálta. A kép eléggé lesújtó.

A Készenléti Rendõrség bevetési egységei is közremûködnek Hajdú-Bihar megye közrendjének, közbiztonságának megerõsítésében.

« 1. oldal »