2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Csütörtökön délutánig 1 millió 604 ezer devizahiteles levelet adtak postára a pénzintézetek, amelybõl 850 ezer darab küldeményt már átvettek az ügyfelek – közölte a Magyar Posta az MTI-vel csütörtökön.

A bankszövetség és a bankok tájékoztatása szerint szerda estig 1 millió 600 ezer banki elszámolásról szóló levelet adtak át a postának – mondta Balogh László, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügypolitikáért felelõs helyettes államtitkára az M1 aktuális csatorna csütörtök délutáni mûsorában.

Dönteni kell: olcsó vagy inkább biztonságos forinthitelt választunk?

Április 9-ig 149 ezer devizaalapú fogyasztói kölcsönszerzõdés elszámolását tartalmazó értesítés érkezett be a Magyar Postához, ami a pénzintézetek által elõre jelzett 2,1 millió küldemény alig több mint 7 százaléka – tájékoztatta a Magyar Posta csütörtökön az MTI-t.

Az alábbi esetrõl a február 11-én kelt levelében számolt be olvasónk: Január 12-én megtudtam hogy szívbillentyû cserére kell mennem. Január 19-én a hajdúhadházi (szomszéd város) OTP-fiókban megrendeltünk a feleségemnek egy bankkártyát (1783 forint), hogy a kórházi létem alatt a nejem is hozzáférhessen a folyószámlámhoz, és én se maradjak kártya nélkül. Azt ígérték, hogy tíz napon belül postázzák. Február 13-án befekszem a kórházba és a mai napig nincs kártyám.

Postázza az adóhatóság az adózói folyószámlákról szóló kivonatokat.

Víz és fény segítségével szén-dioxidból oxigént termel egy londoni diák által újonnan kifejlesztett mesterséges levél.


Az idei város napi ünnepségen Berettyóújfalu önkormányzata díszpolgári címet adományozott a város szülöttének, Cs. Erdõs Tibornak. A Kolozsváron élõ festõmûvész nem lehetett jelen, a kitüntetést fia, Cs. Erdõs Zsigmond vette át, aki felolvasta édesapja levelét, majd átnyújtotta a városnak küldött egyik festményét. Íme a levél:

Olvasónk által korábban feltöltött "Új Polgármester jelölt Berettyóújfaluban?" címû cikkre megérkezett az érintett válasza, melyet alább közlünk.

A bebörtönzött és elszegényedett Adolf Hitler annak idején levelet írt egy autókereskedõnek, hogy adja el neki olcsóbban azt a Mercedest, ...
Olvassa el! Megéri!2008-11-17 13:28:18

Kortünet! Megyénkben is jellemzõ "furcsaságok"! Életmódszemlélet!

Olvassa el cikkünket és írja meg véleményét!

« 1. oldal »