2024. március 28. Csütörtök, Gedeon, Johanna.
 

A hajdúszoboszlói rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

Ismét hajdúszoboszlói nyugdíjasoknak tartott elõadást a bûnmegelõzési tanácsadó.

A gyanúsított házáig vezette a hajdúszoboszlói rendõröket Mira, a nyomkövetõ kutya. A nyomozók bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 19 éves fiatalemberrel szemben.

A hajdúszoboszlói rendõrök rövid idõn belül megtalálták és visszaadták a sértettnek az eltulajdonított kerékpárt.

A helyi rendõrök szabálysértési õrizetbe vettek két, falopás közben tetten ért férfit.

A rendõrök szolgálati kutya segítségével azonosították, majd elfogták azt a 19 éves fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonított több kerítéslécet.

A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint betörtek egy presszóba.

A berettyóújfalui nyomozók 21 órán belül azonosították, és elfogták a bûncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves férfit.

A rendõrök szolgálati kutya segítségével azonosították, majd elfogták azt a 19 éves fiatalembert, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonított több kerítéslécet.

A helyi rendõrök elfogták és õrizetbe vették a 23 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy boltba Hosszúpályiban. A bíróság elrendelte a gyanúsított elõzetes letartóztatását.

Falopás miatt két társaságot is elfogtak szerdán, Hajdú-Bihar megyében. Jön a tél, ilyenkor egyre több a falopás, de a rendõrök felkészültek.

Repülõs Gizit találta a szobájában egy férfi Hajdúszoboszlón. Az asszony a szekrényben kutatott, de azt mondja, hogy eszében sem volt lopni.

Lopás miatt körözték2015-09-26 10:55:24

A rendõrök elfogták azt az egyeki fiút, aki ellen a bíróság országos elfogatóparancsot adott ki.

A csalók külföldi terminálokon keresztül emeltek le pénzt a károsultak számláiról. Több magyar bank is érintett lehet.

20152806093301

Szabálysértési õrizetben2015-05-17 17:38:54

Egy 54 éves férfi egy üveg pálinkával akart fizetés nélkül távozni az egyik debreceni áruházból, míg egy 52 éves férfi eltiltás hatálya alatt vezetett Debrecen-Nagymacson.

A rendõrök elfogták azt a három békéscsabai férfit, akik a gyanú szerint két borjút is elloptak egy nádudvari ingatlanról.

A kabai rendõrök egy nádudvari fiút vettek szabálysértési õrizetbe.

Tetten érte a fiatal fiút2015-05-10 10:16:03

Próbaidõs rendõr fogta el azt a fiút, aki a gyanú szerint egy kabai ház udvaráról próbált meg ruhákat eltulajdonítani.

A rendõrök egy hajdúböszörményi férfi ellen bíróság elé állítást javasolnak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A debreceni rendõrök két férfit vettek szabálysértési õrizetbe.

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendõrök 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos, míg 1 könnyû sérüléssel végzõdött.

A püspökladányi rendõrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint egy kabai házból bútorokat és egyéb tárgyakat tulajdonított el.

A rendõrség mai ismeretei szerint Hajdú-Biharból 11 gépkocsit vihetett el az a banda, amelyiket országosan 174 jármû ellopása miatt terhel felelõsség. A gyanúsítottak a szomszédos Békésbõl és Szabolcsból 3-3, Jász-Nagykun-Szolnok megyébõl 9, Borsodból 54 gépkocsit tulajdonítottak el.

« 1. oldal »  ... 10 Következő »