2024. április 23. Kedd, Béla.
 

A debreceni rendõrök két fiatalkorút fogtak el, akik a gyanú szerint ellopták a sértett mobiltelefonját, amíg õ a vonaton aludt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, közülük 1 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján. Az egyenruhások 31 személyt állítottak elõ, ebbõl 15 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 5 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, melyek közül 3 könnyû sérüléssel, míg 2 súlyos sérüléssel végzõdött.

A hajdúszoboszlói rendõrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy fiatalkorú fiú ellen.

A hajdúszoboszlói és a debreceni rendõrök is lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt fejeztek be nyomozásokat.

Befejezték a berettyóújfalui rendõrök a nyomozást az ellen a férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint Csökmõn lopott tyúkokat.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Polgárõrök érték tetten azt a férfit, aki Hajdúböszörményben megpróbált eltulajdonítani egy kerékpárt, majd egy másik biciklit el is lopott.

Debrecen – A rendõrök lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást egy debreceni férfi ellen.

 

Újabb tolvajok bûnhõdnek2014-11-19 09:21:30

A vámospércsi és a nyíradonyi rendõrök befejezték a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott négy férfi elleni nyomozást.

A rendõrök keresik azt a nõt, aki az egyik debreceni üzletbõl a gyanú szerint illatszereket tulajdonított el.

Benzint, fûkaszát loptak2014-11-19 08:49:11

Bíróság elé állítást javasolnak a hajdúszoboszlói rendõrök három helyi férfi ellen.

A Debreceni Rendõrkapitányság járõrei egy órán belül elfogták a kifosztás bûntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 65 éves férfit.

A rendõrök elfogták azt a debreceni férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt, amelyet egy piacon a bejelentõnek próbált meg eladni. A sértett a rendõröktõl visszakapta a biciklijét.

Harmadfokon börtönbüntetést kaptak a nyírségi tolvajok.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem jutott a rendõrség tudomására.

Megköszönte a gyors és hatékony rendõri munkát az a hajdúböszörményi lakos, akinek egy napon belül megtalálták az eltulajdonított kerékpárját.

Elfogták a rendõrök azt a férfit, aki a gyanú szerint ellopta egy hajdúböszörményi lakos segédmotoros kerékpárját.

A rendõrök tetten érték azt a debreceni férfit, aki több gépkocsi feltörésével is gyanúsítható.

Lopás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Debreceni Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen.

Lopott tyúkok2014-11-11 09:45:51
Berettyóújfalu – Feldolgozásra elõkészítve kapta vissza ellopott tyúkjait a csökmõi nõ.

A nyomozók vádemelést javasolnak az ellen a két polgári férfi ellen, akik a megalapozott gyanú szerint ellopták egy nõ kerékpárját.

Sokat akartak2014-11-06 13:22:25

A rendõrök elfogták azt a két férfit, akik a gyanú szerint 18 köbméter fát vágtak ki egy debreceni erdõbõl. A gyanúsítottak az összes kivágott akácfát nem tudták észrevétlenül lovas szekerükkel elvinni.

A biharkeresztesi rendõrök egy napon belül bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a gyanúsítottal szemben, aki ellopott két baromfit egy idõs néni tyúkóljából.

Kabátot a fogasról2014-10-30 09:33:08

Két férfit fogtak el a hajdúszoboszlói rendõrök, akik bõrkabátot loptak el egy egészségügyi intézménybõl. A sértett rövid idõn belül visszakapta kabátját.

« Előző « 5. oldal » 10  Következő »