2024. március 29. Péntek, Auguszta.
 

Az ablakpárkányon találták meg a derecskei rendõrök a keresett papucsokat és cipõket.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

Egy zsák tengeri2014-10-19 10:58:32

A tulajdonos vette észre telkén a debreceni férfit. A rendõrök elfogták.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendõrök 6 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek: 1 halálos kimenetelû közlekedési baleset történt, amelyben 1 személy vesztette életét, 2 súlyos és 3 könnyû sérüléssel végzõdött. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, ebbõl 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés alapján, 2 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. 12 személyt állítottak elõ, köztük 1 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Baktatott a kecskékkel2014-10-12 16:11:22

A rendõrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint ellopott két kecskét egy istállóból. A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság munkatársai az állatokat megtalálták és visszaadták tulajdonosának.

A berettyóújfalui rendõrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást két csökmõi lakossal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint gázolajat loptak.

A rendõrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint ellopott egy kerékpárt.

Felismeri õket? Segítsen!2014-09-28 09:08:49

Szerszámgépeket tulajdonítottak el ismeretlen férfiak egy hajdúnánási mûszaki üzletbõl.

A rendõrök gyorsított eljárásban fejezték be a nyomozást azzal a helyi férfival szemben, akit bûncselekmény elkövetése közben értek tetten a járõrök Hajdúböszörményben.

A Debreceni Törvényszék ma megtartott nyilvános ülésén megváltoztatta a Hajdúszoboszlói Járásbíróság ez év elején hozott elsõfokú ítéletét I.r. L.János és társai büntetõügyében. A három férfi egy idõs hajdúszoboszlói házaspártól 1 millió forintot tulajdonított el 2013. májusában.

Néhány szabály betartásával elkerülhetjük, hogy tolvajok kezébe kerüljön a kerékpár.

Õrizetbe vették azt a 41 éves asszonyt, aki hétfõn délelõtt az egyik esztári üzletben négy pár zoknit és egy nõi alsónemût rejtett a nadrágjába, majd onnan fizetés nélkül távozott.

Elfogták a tolvajokat2013-10-22 19:31:49

A rendõrök elfogták azokat a debreceni férfiakat, akiket az erdész falopás közben ért tetten.

A három férfi nem sokáig örülhetett a lopott kerékpárnak, a rendõrök elfogták õket.

A Készenléti Rendõrség járõrei fogták el azt a férfit, aki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt áll bíróság elé.

Még szeptembert írunk, de az erdõkben már megjelentek a tolvajok.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén a rendõrök az elmúlt 24 órában 3 személyt fogtak el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 22 személyt állítottak elõ, ebbõl 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Megyénk közútjain a rendõrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyû sérüléssel végzõdött.

 

Egy szolgálaton kívüli rendõr 3 férfit kukoricalopáson ért tetten 2013. szeptember 11-én Komádi külterületén. A komádi lakosok 15-20 kg terményt pakoltak zsákba, mielõtt a szabadnapos nyomozó észrevette õket. A rendõrök elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 3 férfit. Az õrizetben lévõ elkövetõk tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt 72 órán belül bíróság elé állnak.

Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság
Visszaesõ tolvajt fogtak – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság munkatársai az elmúlt 24 órában 12 személyt fogtak el, 2 fõt az ellenük érvényben lévõ körözés miatt, 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 14 személyt állítottak elõ, közülük 4 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.
Bíróság elõtt állt a birkatolvaj
Elfogták és bíróság elé állították a püspökladányi rendõrök azt a férfit, aki 2013. június 1-én egy anyajuhot tulajdonított el egy sápi hodályból.

Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 18 személyt fogtak el és 35 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 10 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 személyt körözés alapján, míg 5 személyt az ország területén történõ jogellenes tartózkodás miatt fogtak el.

Emlékezetessé tették az ünneplést – Rendõrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el és 17 személyt állítottak elõ a rendõrök, köztük 4 fõt bûncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 3 személyt körözés alapján fogtak el.

 

Vastolvajokat fogtak Biharnagybajomban
Biharnagybajom – Két héten belül 3 alakalommal összesen 20 szál vascsövet tulajdonított el egy biharnagybajomi ház udvaráról az a három férfi, akiket 2013. április 10-én késõ délután fogtak el a rendõrök.

Három tolvajt tetten értek, négyet késõbb fogtak el
Hajdú-Bihar – Debrecen egyik nagyáruházban három férfit tetten értek lopáson, továbbá Berettyóújfaluban egy személyt, Hajdúnánáson kettõt, míg Püspökladányban is egy személyt vettek õrizetbe a járõrök lopás elkövetése miatt – tájékoztatott Kovács Károly.

Számos lopás történt Hajdú-Bihar megyében – Rendõrségi hírösszefoglaló
A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén 2013. február 26-én is több esetben történt rendõri intézkedés.

« Előző « 6. oldal » 10  Következő »